Najdeno: 13

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Sensor nogavice Snow 2-Pack, 2 para-26%
20,49 €

14,99 €

Zadnji kos!

Vsestransko uporabne visoke zimske nogavice Sensor Snow se pohvalijo s številnimi tehničnimi lastnostmi, zahvaljujoč katerim so idealne za smučanje ali druge športne aktivnosti v zimskem času.


Sensor nogavice ThermoSnow Stars
13,21 €

12,22 €

Zadnji kos!

Sensor Thermosnow Stars nogavice so večslojne strukture in so idealne za smučarje ali zimsko pohodništvo. So anatomsko oblikovane za maksimalno udobje. Zaradi kakovostnega materiala vas bodo zanesljivo ogrele.


Sensor nogavice ThermoSnow
13,21 €

12,22 €

Sensor Thermosnow nogavice so večslojne konstrukcije in so idealne za smučarje ali zimsko pohodništvo. So anatomsko oblikovane za maksimalno udobje. Zaradi kakovostnega materiala vas bodo zanesljivo ogrele.


Sensor nogavice Zero Merino
17,42 €

16,05 €

Nogavice Sensor Zero Merino z večslojno strukturo in z anatomsko oblikovani oboki so odlične za zimsko pohodništvo ali smučanje. Merino volna zagotavlja odlične izolacijske lastnosti, brez krčenja.


Sensor nogavice Expedition Merino Wool
15,99 €

13,99 €

Mehke volnene nogavice imajo anatomsko strukturo, ki se popolnoma prilega nogi in tako nudi udobje v različnih obutvah.


Sensor nogavice ThermoSnow Dots
13,23 €

12,23 €

Sensor Thermosnow Dots nogavice so večslojne konstrukcije in so idealne za smučarje ali zimsko pohodništvo. So anatomsko oblikovane za maksimalno udobje. Zaradi kakovostnega materiala vas bodo zanesljivo ogrele.


Sensor kompresijska nogavica Compress
19,52 €

18,10 €

Kompresijske nogavice Sensor Compress z anatomsko oblikovanimi oboki so odlične za tek in druge športe, kjer boste morali optimizirati pretok krvi s kisikom, kar pripomore tudi k hitrejši regeneraciji mišic.