Najdeno: 10

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Craft dokolenke Warm-30%
19,95 €

13,90 €

Zadnji kos!

Izredno udobne Craft Warm nogavice, ki so primerne za različne aktivnosti. Idealna kombinacija naravnih in sintetičnih materialov, ki nudijo termalno udobje.


Swix nogavice Cross Country light
14,41 €

12,90 €

Odlična cena

Tanke nogavice za tek na smučeh Swix Cross Country light zagotavljajo maksimalen prenos energije čez nogo v čevelj. Nogavice nudijo več udobja in vzdržljivosti, zračni kanal pod nogo pa zagotavlja optimalno prezračevanje.


Swix nogavice Cross Country warm
17,53 €

Debelejše nogavice primerne za tek na smučeh, Swix Cross Country warm zagotavljajo maksimalen prenos energije čez nogo v čevelj. Nogavice nudijo več udobja in vzdržljivosti, zračni kanal pod nogo pa zagotavlja optimalno prezračevanje.


Craft nogavice Warm, 2 kosa-24%
24,95 €

18,95 €

Odlična cena

Tople nogavice Craft Warm, ki so primerne za različne priložnosti in aktivnosti. V setu prejmete dva para nogavic.


Adidas TEN IDCREW1PP White/Black
14,78 €
14,14 €

Z nogavicami Adidas ten IDCrew 1PP boste zaradi hladilnega in stabilnega materiala Climalite imeli suhe noge tudi med zahtevnimi zamenjavami ali zadetki. En par v pakiranju.


Adidas TX Skitour Sock Semi Solar Yellow/Green
25,15 €

23,71 €

Smučarske nogavice Adidas TX Skitour Sock do kolen so oblikovana za zahtevne pogoje v mrzlem gorskem vremenu. Všito ojačanje loka in anatomsko oblikovanje točno tam, kjer je to potrebno.


Ulvang nogavice Mountain
17,48 €

15,53 €

Unisex športne nogavice Ulvang gora so izdelane iz več plošč, s katerimi se boste izognili odrgninam in mehurjem. Poleg tega, merino volna skupaj z tehničnimi vlakni dobro vpliva na ugodje vaših nog.


Craft nogavice Cool Bike
14,95 €

14,20 €

Nogavice Cool Bike so namenjene kolesarjenju v toplem vremenu. Njihova prednost je dobro odvajanje vlage in široka manšeta, ki preprečuje drsenje navzdol.