Ubisoft Assassin’s Creed: The Rebel Collection igra (Switch)

Znamka: Ubisoft Naša številka: 1509346

Ubisoft Assassin’s Creed: The Rebel Collection igra (Switch)

Različica Assassin’s Creed: The Rebel Collection vsebuje igri Assassin’s Creed IV Black Flag in Assassin’s Creed Rogue. Igra je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch. Celoten opis

40.26

40,26 €

Naša številka: 1509346

Predstavitev

Opis artikla

Assassin’s Creed IV Black Flag

Leto je 1715 in pirati so si na Karibih ustvarili svojo republiko brez zakonov, da bi vladali na kopnem in po morjih. V ta svet prijadrate vi. Vihrav, uporniški pirat po imenu Edward Kenway. Vaša spretnost z mečem in zaničevanje oblasti, sta vam prislužila spoštovanje pri legendah kot je Črnobradec, a žal pahnila v starodavni spor, ki grozi uničiti vse kar so si zgradili pirati.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection

Assassin’s Creed Rogue

18 stoletje, Severna Amerika. Med kaosom in nasiljem francoske ter indijanske vojne, gre Shay Patrick Cormack, neustrašen član bratstva Ubijalcem, skozi temačno preobrazbo, ki bo za vedno preobrazila prihodnost ameriških kolonij. Po nevarni misiji, ki se tragično konča, Shay Ubijalcem obrne svoj hrbet, ki pa mu zaradi tega zdaj strežejo po življenju. Izdan od tistih, ki jih je nekoč imel za brate, je Shay odločen, da bo ugonobil vse tiste ki se mu postavijo po robu. Tako postane najstrašnejši lovec na Ubijalce v vsej zgodovini.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection

Lastnosti

Platforma Nintendo Switch
Zvrst akcija, pustolovščina
Priporočena starost od 18. leta


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta konzole Nintendo Switch
PC igra ne
Zvrst igre Akcijske
Priporočena starost od 18 leta
Igralne figure ne