Niche parfumi

Vrsta: toaletna voda

  • Vrsta
    toaletna voda
    ×
Tom Ford Tom Ford For Men - EDT 100 ml

Tom Ford For Men - EDT

73,50 €

Tom Ford For Men je cvetlično-lesna dišava za moške, ki jo je ustvaril Yves Cassar. Dišava se odpre z notami vijolice, bergamotke, bazilike, limoninega olja, ingverja in mandarine. V srcu prevladuje aroma tobaka, popra in pomarančnega cveta.

Partner: Vivantis
Escentric Molecules Molecule 03 - EDT 100 ml

Escentric Molecules Molecule 03 - EDT

65,10 €
59,50 €

Molecule 03 Eau de Toilette by Escentric Molecules je sveža dišava za moške in ženske (uniseks). Dišavo je ustvaril parfum Geza Schoen na enem vetiveryl acetátu. kemičnem – vetiveryl acetátu. Začela se je leta 2010. .

Partner: Vivantis
Escentric Molecules Molecule 01 - EDT 1 ml - vzorec
1x

Escentric Molecules Molecule 01 - EDT

2,10 €

Leta 2006 je blagovna znamka Escentric Molecules predstavila toaletno vodo Molecule 01. Ta cvetlično-lesna dišava je zasnovana tako za moške kot ženske – spada v kategorijo dišav uniseks in vsebuje kemično spojino iso e super.

Partner: Vivantis
Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT 50 ml
1x

Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT

80,30 €

Eau de Soleil Blanc je orientálně-květinová vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří citron, bergamot, hořký pomeranč, olej z pomerančového listí (petitgrain), olej z květů hořkého pomeranče (neroli), pistácie a kombinace kmínu, kardamomu a růžového pepře.

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi - EDT 75 ml

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi - EDT

57,50 €
56,30 €

Acico di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi je cvetlično-sadna dišava za moške in ženske. Glava vsebuje grenivko, bergamot in dve vrsti limone. Nato potresemo roza poper, jasmin in figo. Končno vas bo očarala kombinacija cedre, fige in benzojeve smole. Začelo se je leta 2006. .

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto Di Panarea - EDT 75 ml

Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto Di Panarea - EDT

61,90 €
56,90 €

Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto di Panarea je lesna aromatična dišava za moške in ženske. Najprej boste začutili limono in bergamot skupaj z mirto in baziliko. Potem se bodo razvili jasmin, vrtnice in morski toni. Končno vas bo očarala kombinacija ambergrisa, brina, smole in cedre.

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri - EDT 75 ml

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri - EDT

61,90 €
53,20 €

Arancia Di Capri je citrusno-aromatična dišava za moške in ženske. Najprej boste začutili oranžno, sicilijansko mandarino, bergamot in limono. Kardamom in olje grenke pomaranče (petitgrain) sta nato dišeča. Končno vas bo očarala kombinacija mošusa in karamele. Začelo se je leta 1999. .

Partner: Vivantis
-15%
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo Di Sicilia - EDT 75 ml

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo Di Sicilia - EDT

61,90 €
52 €

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia je orientalsko-cvetna dišava za moške in ženske. Najprej boste začutili pomarančo, zelene mandlje, bergamot in janež. Nato se razgrnejo note jasmina, bele breskve in ylang-ylanga.

Partner: Vivantis
Escentric Molecules Escentric 01 - EDT TESTER 100 ml

Escentric Molecules Escentric 01 - EDT TESTER

57,90 €

Escentric 01 toaletna voda znamke Escentric Molecules je dišava za moške in ženske v obliki Escentric Molecules . Mojstrsko združuje iris, limono, roza poper in Iso E Super. Izdana je bila leta 2006. Nos te dišave je Geza Schoen.

Partner: Vivantis