Niche parfumi

Vrsta: kolonska voda

  • Vrsta
    kolonska voda
    ×
-58%
Acqua di Parma Colonia Mirra - EDC 100 ml

Acqua di Parma Colonia Mirra - EDC

158,70 €
65,30 €

Ta lesna nišna dišava za moške je bila predstavljena leta 2017. Glavo oblikujejo cvetovi citrusov in oranžnih dreves, nato se muškatni orešček z miro odvije in na koncu vas zaslepijo pačuli in ambergris. .

Partner: Vivantis
-15%
Jo Malone Amber & Lavender - EDC (brez škatlice) 1 ml - vzorec

Jo Malone Amber & Lavender - EDC (brez škatlice)

2 €
1,70 €

Amber & Lavender je orientalno-fougrova dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 1995. Glavo dišave tvorijo sivka, meta in bergamotka. Srce je sestavljeno iz vanilije, cimeta in klinčkov. V osnovi zazvenita ambra in pačuli.

Partner: Vivantis
Jo Malone Basil & Neroli - EDC (brez škatlice) 100 ml

Jo Malone Basil & Neroli - EDC (brez škatlice)

97,20 €
93,70 €

Basil & Neroli je cvetlično-zelena aromatična dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2016. Glavna sestavina je bazilika, ki tvori glavo dišave. Srce vključuje olje cvetov grenke pomaranče (neroli). V osnovi se pretakata vetiver in beli mošus.

Partner: Vivantis
Jo Malone Oud & Bergamot - EDC INTENSE (brez škatlice) 50 ml

Jo Malone Oud & Bergamot - EDC INTENSE (brez škatlice)

83,30 €

Oud & Bergamot je orientalski vonj za ženske in moške, ki spada v zbirko Cologne Intense. Navdihuje jo Bližnji vzhod. Dišava je sestavljena iz deviške cedre, bergamotke, limone, pomaranče in agar lesa (oud). Trgu je bila predstavljena leta 2010.

Partner: Vivantis
-21%
Acqua di Parma Colonia Intensa - EDC 100 ml
1x

Acqua di Parma Colonia Intensa - EDC

81,60 €
64,10 €

Colonia Intensa je lesna dišava za moške, predstavljena leta 2007. Glavo sestavljajo bergamot, citrusi, kardamom, ingver in sicilijanska limona. Srce združuje mirto, pelin, olje grenke pomaranče (neroli), gvajakov les in cedro. Končno boste začutili usnje, mošus, pačuli in benzoinsko smolo. .

Partner: Vivantis
-26%
Acqua di Parma Colonia Essenza - EDC 100 ml

Acqua di Parma Colonia Essenza - EDC

86,90 €
63,60 €

Essenza Di Colonia je moška citrusno-aromatična dišava z bogato sestavo. Poleg sočnih citrusov lahko vonjate rože, izrazita zelišča in začimbe. Vse to poudarjajo mošus, jantar, hrastov mah in vetiver. Začela se je leta 2010.

Partner: Vivantis
-55%
Acqua di Parma Colonia Ebano - EDC 100 ml

Acqua di Parma Colonia Ebano - EDC

146,80 €
65,70 €

Ta lesna nišna dišava za moške je bila predstavljena leta 2017. Najprej boste začutili petigrain, bergamot, smolo, rdečo papriko, nato pa bodo potreseli ebony in med ter na koncu še pačuli in vetiver. .

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Colonia Pura - EDC 50 ml

Acqua di Parma Colonia Pura - EDC

58,30 €

Colonia Pura je citrusno-aromatična dišava za moške in ženske. Začetni sveži toni so olje bergamota, pomaranče, oranžne liste (petitgrain) in vonj po ozonu. V svojem srcu boste začutili značilen koriander, jasmin in narcis. Na koncu dodamo še cedrov les, ki ga dopolnjujejo pačuli in beli mošus.

Partner: Vivantis
Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC (bez krabičky) 30 ml

Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC (bez krabičky)

57,50 €
52,50 €

Peony & Blush Suede je luksuzna cvetna dišava za ženske. V sadni glavi boste začutili rdeče jabolko, v čisto cvetličnem srcu boste našli kombinacijo peonij, jasmina, vrtnic in nageljnov. Sestava je zaprta z nekonvencionalnimi antilop toni. Začelo se je leta 2013. .

Partner: Vivantis
Jo Malone Tuberose Angelica - EDC INTENSE (brez škatlice) 50 ml

Jo Malone Tuberose Angelica - EDC INTENSE (brez škatlice)

79,30 €
77,10 €
Zadnji kos!

Tuberosa Angelica je intenziven cvetlični vonj za ženske; še ena iz kolekcije Cologne Intense. Odpre se s toni angelike, nato pa preide do akordov aromatične tuberose, in konča sestavo s kombinacijo lesnih tonov in ambre. Trgu je bila predstavljena leta 2014.

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Colonia Club - EDC 100 ml

Acqua di Parma Colonia Club - EDC

75,30 €

Colonia Club je lesno-aromatična dišava za moške in ženske. Odpre se z citrusnimi toni in osvežujočo meto, da se prelevi v cvetlično srce z galbanumovo smolo. Sestava je zaprta z jantarno-mošusno osnovo. Začelo se je leta 2015. .

Partner: Vivantis