Niche parfumi

Prostornina: 150ml - 250ml

  • Prostornina
    150 ml - 250 ml
    ×
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi - EDT 150 ml

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi - EDT

87,30 €
82,10 €

Acico di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi je cvetlično-sadna dišava za moške in ženske. Glava vsebuje grenivko, bergamot in dve vrsti limone. Nato potresemo roza poper, jasmin in figo. Končno vas bo očarala kombinacija cedre, fige in benzojeve smole. Začelo se je leta 2006. .

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri - EDT 150 ml

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri - EDT

87,30 €
75,60 €

Arancia Di Capri je citrusno-aromatična dišava za moške in ženske. Najprej boste začutili oranžno, sicilijansko mandarino, bergamot in limono. Kardamom in olje grenke pomaranče (petitgrain) sta nato dišeča. Končno vas bo očarala kombinacija mošusa in karamele. Začelo se je leta 1999. .

Partner: Vivantis
-16%
Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto Di Panarea - EDT 150 ml

Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto Di Panarea - EDT

87,60 €
73,30 €

Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto di Panarea je lesna aromatična dišava za moške in ženske. Najprej boste začutili limono in bergamot skupaj z mirto in baziliko. Potem se bodo razvili jasmin, vrtnice in morski toni. Končno vas bo očarala kombinacija ambergrisa, brina, smole in cedre.

Partner: Vivantis
-18%
Armaf Club De Nuit Intense Man - EDP 150 ml
1x

Armaf Club De Nuit Intense Man - EDP

63,70 €
52,10 €

Club De Nuit Intense Man je lesni, začinjen vonj za moške. Sadno glavo tvorijo ananas, bergamotka, jabolko, črni ribez in limona. V srcu dišave čutite kombinacijo jasmina, vrtnice in breze. Kompozicijo zaključijo siva ambra, vanilija, mošus in pačuli. Parfumska voda je bila lansirana leta 2019.

Partner: Vivantis