Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Saloos hidrofilno olje za obraz Granatno jabolko, 500 ml

Saloos hidrofilno olje za obraz Granatno jabolko, 500 ml

Številka: 593301
Olje iz šipkovih semen blagodejno vpliva na suho in utrujeno kožo, poleg tega pa jo ščiti pred izgubo vlage in jo regenerira- Še posebej je primerno za zdravljenje suhe kože. Vonj citrusov blagodejno vpliva na psiho. Celoten opis
17 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 593301

Predstavitev

Saloos olja za prhanje

Olja Saloos so narejena iz skrbno izbranih rastlin, kar zagotavlja vrhunsko kakovost. Njegova prednost je hladno stiskano bio sončnično olje. To je najbolj nežen način pridobivanja olja, saj zadrži vse aktivne snovi. Vsebuje visoko količino bioaktivnih snovi, ki učinkovito delujejo na kožo.

Blagodejno vplivajo na vse tipe kože. V osnovi ne vsebujejo površinsko aktivnih snovi, mineralnih olj iz nafte, sintetičnih konzervansov, dišav in barvil.

Da bi koža bila sveža in zdrava, moramo jo redno čistiti. Čez dan se na koži nabere veliko onesnaževalcev, ki se jih je potrebno znebiti, da bi koža lahko dihala. Pri tem vam bo v pomoč hidrofilno olje Saloos.

Saloos

Granatno jabolko

Olje iz šipkovih semen blagodejno vpliva na suho in utrujeno kožo, poleg tega pa jo ščiti pred izgubo vlage in jo regenerira- Še posebej je primerno za zdravljenje suhe kože. Vonj citrusov blagodejno vpliva na psiho.

Saloos

Tehnične podrobnosti:

  • Količina: 500 ml