Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni Crazy Chic Romantic make up ličila, šk. 15240

Clementoni Crazy Chic Romantic make up ličila, šk. 15240

Številka: 1342016
Čudovit paket z ličili je odlično darilo za punce. Celoten opis
27,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1342016

Predstavitev

Crazy Chic Romantic make up ličila, šk. 15240

Vsebina: paleta z ličili za okraševanje vek in ustnic v obliki morske školjke, ogledalce, 2 aplikatorja, ločevalnik, lak in priložena navodila. Ličila so shranjena v priročni paleti v obliki školjke. V paleti najdete 7 lesketajočih ličil za ustnice (shiny lip gloss: 15.4 g), 3 mat senčila v prahu za veke (matte powder eyeshadow: 4.8 g), 5 lesketajočih senčill v prahu za veke (shimmer powder eyeshadow: 8 g).

Crazy Chic Romantic make up ličila, šk. 15240

Opozorilo:

  • Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Preberite navodila in shranite škatlo za kasnejšo uporabo. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Preden izročite artikel otroku, odstranite in zavrzite vse dele embalaže (vrečke, trakove,..).
  • Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let. Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, sledite jim in upoštevajte priporočila. Igro/set hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Majhne otroke in živali držite stran od igralnega območja. Nekatere osebe so lahko preobčutljive na izdelek. Izdelek preskusite tako, da majhen delček ličila nanesete na notranjo stran zapestja, in ga odstranite po 30 minutah. Ličil ne uporabljajte, če se pojavi razdražena koža. Ne uporabljajte na koži, ki se lupi – poškodovani ali razdraženi koži.
  • Vsebuje dišave, ki lahko povzročijo alergije. Benzyl benzoate.
  • Lahko vsebuje sledove snovi, ki lahko povzročijo alergije. Krom, nikelj. Uporabljajte pripomočke seta samo na način kot je navedeno v navodilih.