Najdeno: 8

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Detlef Singer, Ptičje zbirališče - krmilnica (ponatis), Kako ptiče v krmilnici določimo
10,50 €

9,77 €

Kako ptiče v krmilnici določimo in kako jih pravilno hranimo

Krmilnice in druga krmišča so čudovit pripomoček za privabljanje in opazovanje ptičev. Poleg opisov najpogostejših vrst ptičev, ki se pojavljajo ob krmilnicah, so v tej priročni knjižici opisani tudi pravilni načini hranjenja naših pernatih prijateljčkov.


Dr. Stanley Coren, Kako razmišljajo psi, Razumevanje pasjega mišljenja, trda
19,99 €

18 €

Razumevanje pasjega mišljenja

Prva knjiga v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov. Nudi tudi veliko napotkov za to, kako lahko razvijamo intelektualne sposobnosti psa in ga naučimo novih dejanj. V knjigi so poleg zanimivih podatkov in pripovedi o tem, kako psi razmišljajo in se obnašajo, opisane tudi številne pasje sposobnosti in značilnosti, ki jih do sedaj še nismo poznali ali pa zanje nismo niti slišali.


E. M. Bard, Testirajte svojo mačko, Mačji IQ test
14,99 €

9,50 €

Mačji IQ test

Mačke so razumna bitja s prirojenimi talenti. Z mačjim inteligenčnim testom merimo celoten intelektualni razvoj mačje ljubljenke. Test je koristen za vsakega lastnika mačke, saj z njim lahko ugotovi, česa je njihova mačka zmožna, da bi se lahko čimbolj prilagodila svojemu okolju. V knjižici so tudi določeni nasveti za izboljšanje inteligence in družabnosti mačk.


Nicholas H. Dodman, Muc, ki je mijavkal na pomoč, Psihologija mačk
19,99 €

15 €

Psihologija mačk

Prva knjiga v slovenskem jeziku o psihologiji ene najbolj skrivnostnih živali nas bo prepričala, da lahko živimo v zglednem odnosu s še tako problematično mačko. S pomočjo zanimivih opisov resničnih primerov nam avtor iz svoje bogate prakse podaja načine za njihovo vzgojo in prevzgojo, kakor tudi za zdravljenje neželenih navad oz. duševnih lastnosti.


Novi veliki leksikon živali (trda, 2008)
14,50 €

13,49 €

V tem zanimivem, poučnem in priročnem leksikonu boste našli opise več kot 1200 živali, ki so opremljeni z nazornimi fotografijami.


Rachel Federman, Testirajte svojega psa, Pasji IQ test
9,50 €

Pasji IQ test Veliko lastnikov in skrbnikov psov se sprašuje, ali je možno testirati inteligenco psov. Dr. Stanley Coren, svetovno znan pasji psiholog in avtor številnih znanstvenih knjig s področja psihologije psov, odgovarja:


Živalski sledovi, Frank Hecker (mehka, 2008)
9,90 €

9,21 €

Trenutno ni na zalogi

Kako naj ugotovimo, katere živali so tekale tu? Je bila to divja svinja ali srna? S tem praktičnim priročnikom v roki bomo hitro prepoznali najpogostejše sledove in zanesljivo ugotovili, katera vrsta naših živali jih je pustila.