Intex napihljiv morski bič

Intex napihljiv morski bič

Številka: 870455
Napihljiv morski bič je odlična igrača za v bazen in morje. Odlikujeta ga dva ročaja, ki bosta poskrbela za stabilnost vašega malčka. Narejen je iz visokokakovostnega vinila. Celoten opis
19,40 €
Vključno z DDV
11,59 €
-40%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
28.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 870455

Predstavitev

Podjetje Intex deluje že več kot 40 let in je svetovni proizvajalec visokokakovostnih in inovativnih izdelkov za rekreacijo na prostem.

Napihljiv morski bič je odlična igrača za v bazen in morje. Odlikujeta ga dva ročaja, ki bosta poskrbela za stabilnost vašega malčka. Narejen je iz visokokakovostnega vinila.

Primerno za otroke nad 3. letom starosti.

Paket vsebuje tudi obliž za popravilo.

Podrobnosti:

  • približne dimenzije: 188 × 145 cm
  • material: visokokakovosten vinil

OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let, zaradi majhnih delcev, ki jih otrok lahko pogoltne in se z njimi zaduši. Izdelku je priložen obliž za krpanje. Pred krpanjem izdelek očistite, prilepite obliž in počakajte 30 minut. Shranite deklaracijo za kasnejšo uporabo. Uporabljajte samo v vodi, katere globina je prilagojena otrokom in pod nadzorom odgovorne (odrasle, zmožne) osebe. Nikoli ne puščajte otroka v vodi brez nadzora! Nikoli ne puščajte otroka med uporabo izdelka brez nadzora. Vse višine vodne gladine so nevarne za otroka. Vedno bodite v bližini otroka. Izdelek ni namenjen za reševanje življenj. Ne varuje pred utopitvijo. Prosimo, da upoštevate opozorila, da se izognete nevarnosti utopitve ali drugim resnim poškodbam. Maksimalna teža 40 kg.