Freds swim academy Fredov obroč - rumeni, od 20 do 36 kg

Freds swim academy Fredov obroč - rumeni, od 20 do 36 kg

Številka: 777411
Odlična cena
Rumen Fredov obroč, blagovne znamke Fred Swim Academy, se namenjen seznanjanju otrok z vodo in poučevanju pravilnih gibov nog med plavanjem. Zasnovan je tako, da otroku omogoča metodičen prehod na postopno prosto plavanje brez obroča. Namenjen je naprednim otrokom, ki so že seznanjeni z vodo oz. poznajo osnovne gibe plavanja in tehtajo med 20 in 36 kg (približno od 4. do 8. leta starosti). Celoten opis
23,99 €
Vključno z DDV
20,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Jutri v trgovini
Trgovine
 
29.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 777411

Predstavitev

Fred Swim Academy Fredov obroč je inovativen pripomoček in je namenjen naprednim otrokom, ki že poznajo osnovne gibe plavanja. Omogoča postopen prehod na prosto plavanje brez obroča. Primeren je za uporabo tako v bazenu, morju, jezeru ali domačem bazenu.

V Fredovem obroču otrok plava v ležečemu položaju, zasnova obroča pa hkrati preprečuje padec ali zdrs otroka ven iz obroča. Staršem pa omogoča preprosto plavanje poleg njega.

Zahvaljujoč temu priročnemu obroču, se bo otrok hitreje, predvsem pa varno naučil plavati, preko tri stopenjskih lekcij plavanja.

test

SWIMTRAINER „Classic“ je bil razvit za razvoj in zabavo otrok, s poudarkom na skladnosti z varnostnimi standardi. Obroč ne vsebuje ftalatov in je preizkušen po TÜV in GS testih.

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za: otroke s težo od 20 do 36 kg
  • Priporočena starost: od 4. do 8. leta
  • Barva: rumena