Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

PCplus namizni računalnik Family G4600/4GB/SSD120GB/W10H (136435)

PCplus namizni računalnik Family G4600/4GB/SSD120GB/W10H (136435)

Številka: 1154930
Namizni računalnik PC Plus Family se ponaša z Intel Pentium G4600 procesorjem, z njim deluje 4 GB DDR4 RAM pomnilnika, za shranjevanje je na voljo 120 GB na hitrem SSD disku; pripomore pa tudi integrirana grafična kartica Intel HD Graphics 610. Na računalniku je naložen operacijski sistem Windows 10 Home in priložena programska oprema Microsoft Office 365 Personal. Celoten opis
389,80 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1154930

Predstavitev

Zmogljiv procesor

Zmogljiv procesor bo vaše multimedijske vsebine poganjal kot za šalo. Procesor bo z lahkoto opravljal vsa pisarniška opravila, poganjal pa bo tudi vse manj zahtevne programe. S frekvenco delovanja 3,6 GHz vam zagotavlja zanesljivost in učinkovitost, ki jo potrebujete za vsakodnevno rabo.

western-digital

SSD disk

Podatki bodo shranjeni na SSD disku s kapaciteto 120 GB. V primerjavi s klasičnimi HDD (trdimi) diski nam SSD (negibljivi) diski omogočajo veliko višje hitrosti delovanja in boljšo odzivnost. Računalnik z vgrajenim SSD diskom se bo zagnal v manj kot minuti – včasih v nekaj pičlih sekundah. Zagon in delovanje aplikacij bosta hitrejša, prenašanje datotek pa bo še bolj bliskovito.

Tudi najtišji HDD diski bodo med uporabo oddajali nekaj zvoka, še posebej pri sistemih, ki imajo površno nameščene komponente ali pa so utrpeli vrsto udarcev. V nasprotju z njimi so SSD diski praktično neslišni, saj nimajo mehanske zasnove.

western-digital

Operacijski sistem in Office 365

Računalnik boste lahko začeli uporabljati takoj, saj ima že nameščen operacijski sistem Windows 10 Home, ki ponuja širok nabor aplikacij, ki vam bodo v pomoč pri vsakodnevnih opravilih.

Priložena je tudi 1-letna licenca za programsko opremo Office 365 Personal, ki je nepogrešljiv pripomoček v vsaki pisarni.

western-digital

Kaj Office 365 Personal vključuje:

Na voljo so vam najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access za zapisovanje zamisli na način, ki vam najbolj ustreza – s tipkovnico, peresom ali zaslonom na dotik.

tekst

Dostop, kjerkoli ste:

Pridobite 1 TB prostora za shranjevanje v storitvi OneDrive v oblaku za dokumente, fotografije in videoposnetke, tako da jih lahko uredite in souporabljate z drugimi v vseh svojih napravah in kjerkoli ste. Vedno povezani s Skypom: Ostanite v stiku s prijatelji in družinskimi člani po vsem svetu s 60 minutami mesečne naročnine za klice Skype. Naročnino za klice Skype lahko uporabljate za klice na številke mobilnih in stacionarnih telefonov v vseh napravah, v katerih imate nameščen Skype, ne glede na to, ali gre za mobilni telefon, tablični računalnik, televizor ali drugo napravo. Vedno z najnovejšimi posodobitvami: Če imate aktivno naročnino na zbirko Office 365 Personal, vam ni treba nadgrajevati zbirke Office, ker imate vedno dostop do najnovejših programov zbirke Office, funkcij in storitev. Microsoftova podpora: Kot naročniku storitve Office 365 vam je takoj na voljo brezplačna pomoč Microsoftovih strokovnjakov po telefonu ali v klepetu.

Office 365 Personal je namenjen samo za domače uporabnike!

Namestitev:

Office 365 Personal omogoča namestitev na 1 osebni računalnik in 1 tablični računalnik.

Prejem kode:

Koda za aktivacijo ni priložena računalniku. Ob nakupu boste prejeli navodila za prevzem kode.

Tehnične podrobnosti:

Procesor:
  • dvojedrni Intel Pentium G4600 3,6 GHz
Pomnilnik:
  • 4 GB DDR4 2133MHz, prosta reža
Disk:
  • SSD: 120 GB SSD
Grafična kartica:
  • integrirana Intel HD Graphics 610
Razširitvene reže:
  • PCIe x16 za dodatno grafično kartico
Priključki:
  • Spredaj: 1× USB 3.0, 1× USB 2.0, mikrofon, slušalke
  • Zadaj: VGA, DVI, HDMI, 2× USB 3.0, 4× USB 2.0, 3× audio, LAN RJ45
Ohišje:
  • micro ATX stolp
Operacijski sistem:
  • Windows 10, 64 bit, angleški/slovenski
Mrežna kartica:
  • gigabit LAN
Ostalo:
  • Certifikati: CE, 80Plus Bronze, Energy Star 6.1
  • Napajalnik: 300W 80Plus Bronze ErP 2013
Dimenzije:
  • Velikost: 181 × 366 × 382 mm

Garancija: 2 leti, z možnostjo podaljšanja na 3 leta