Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

PCplus namizni računalnik Family G4600/4GB/1TB/W10P (136024)

PCplus namizni računalnik Family G4600/4GB/1TB/W10P (136024)

Številka: 1106238
Namizni računalnik PC Plus Family se ponaša z Intel Pentium G4600 procesorjem, z njim deluje 4 GB DDR4 RAM pomnilnika, za shranjevanje pa je na voljo 1 TB na običajnem HDD disku. Naložen je operacijski sistem Windows 10 Professional. Celoten opis
421,80 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1106238

Predstavitev

Zmogljiv procesor

Zmogljiv procesor bo vaše multimedijske vsebine poganjal kot za šalo. Procesor bo z lahkoto opravljal vsa pisarniška opravila, poganjal pa bo tudi vse manj zahtevne programe. S frekvenco delovanja 3,6 GHz vam zagotavlja zanesljivost in učinkovitost, ki jo potrebujete za vsakodnevno rabo. Ob pomoči grafične kartice Intel HD Graphics omogoča gladko in nemoteno predvajanje filmov in drugih multimedijskih vsebin. Ker je računalnik zasnovan za vse družinske člane, poleg zabave omogoča tudi odlično in zanesljivo pisarniško delo.

western-digital

HDD disk

Podatki bodo shranjeni na HDD disku s kapaciteto 1 TB. Čeprav so počasnejši kot njihovi SSD bratranci, pa je prednost HDD diskov v tem, da omogočajo shranjevanje velike količine podatkov za nižjo ceno. Tako bo na disku dovolj prostora za vse vaše dokumente, glasbo, videoposnetke in ostale pomembne datoteke.

western-digital

Windows 10

Prenosnik ima že nameščen operacijski sistem Windows 10 Professional, ki ga uporablja že na stotine milijonov ljudi po celem svetu. Vpogled v sistem je boljši kot kadarkoli. Funkcija Microsoft Edge poskrbi za najboljšo spletno uporabniško izkušnjo do sedaj – zapiske lahko kar pripnete na spletne strani in jih delite z drugimi, spletne članke pa lahko berete v okolju brez motenj in si jih shranite za kasneje.

Je najhitrejši Windows do sedaj. Podpira uporabo do 4 programov hkrati. Ustvarite lahko navidezna namizja, ko potrebujete več prostora ali želite stvari razvrstiti po projektih. Nameščena je spletna trgovina Windows, ki ponuja privlačno brezplačno in plačljivo digitalno vsebino, kot so programi, igre, glasba, filmi in TV-oddaje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

Procesor:
  • dvojedrni Intel Pentium G4600 3,6 GHz
Pomnilnik:
  • 4 GB DDR4 2133MHz, prosta reža
Disk:
  • HDD: 1 TB trdi disk
Grafična kartica:
  • integrirana Intel HD Graphics 610
Razširitvene reže:
  • PCIe x16 za dodatno grafično kartico
Operacijski sistem:
  • Windows 10 Pro, 64bit, slovenski/angleški
Ohišje:
  • micro ATX stolp
Mrežna kartica:
  • gigabit LAN
Ostalo:
  • Napajalnik: 300W 80Plus Bronze ErP 2013
Dimenzije:
  • Velikost: 181 × 370 × 418 mm

Garancija: 2 leti