TimeLife servisni set nožev za sir iz bambusa
12,22 €

11 €

Zadnji kos!

Set nožev, blagovne znamke TimeLife, so izdelani iz nerjavečega jekla in služijo rezanju sira. Set je odlično darilo za vse ljubitelje sira. V kompletu boste dobili 4 rezila za serviranje sira, stojalo in servisno podlago, ki lahko služi tudi kot rezalna deska.


TimeLife bambusova zložljiva miza za kuhinjo, 60x41x66 cm
27,20 €

Zložljivo kuhinjsko mizo lahko uporabite ne samo za shranjevanje stvari med kuhanjem, ampak tudi, kot jedilno mizo. Narejena je iz naravnega bambusa. Bambusova zložljiva miza 60 × 41 × 66 cm bo postala praktična pomoč v domu.


TimeLife deska za sir s pokrovom, 18 cm, bambus
9,68 €

8,90 €

Okrogel pladenj iz bambusa s plastičnim pokrovom. Artikel blagovne znamke TimeLife bo v pomoč vsem dobrim gostiteljem. Na plošči lahko živilo narežete, zaradi pokrova pa se le-to ne bo izsušilo in bo ohranilo svojo kakovost.


TimeLife komplet posodic za prigrizke, 6 skodelic, porcelan
11,23 €

8,90 €

Keramične posodice so primerne za serviranje najrazličnejših prigrizkov. Artikel blagovne znamke TimeLife je odličen pomočnik vsakemu dobremu gostitelju. Posodice skupaj sestavljajo čudovit cvetlični vzorec.


TimeLife komplet za suši, 13 delov, 33 x 20 cm
14,20 €

Komplet za suši je izdelan iz kombinacije bambusa, skrilavca in keramike. S kompletom za serviranje Timelife lahko pridobite izkušnje kuhanja v japonski restavraciji kar v udobju lastnega doma. Komplet vsebuje 13 delov, vključno s pladnjem, skledami in paličicami.


TimeLife komplet za suši, 7 delov, 30 x 16 cm
11,62 €
11,50 €

Komplet za suši je izdelan iz kombinacije bambusa, skrilavca in keramike. S kompletom za serviranje Timelife lahko pridobite izkušnje kuhanja v japonski restavraciji kar v udobju lastnega doma. Komplet vsebuje sedem delov, vključno s pladnjem, skledami in paličicami.


TimeLife servisna posoda, keramična, 20 cm
10,45 €

9,90 €

Keramična servisna posoda je idealen kos posode, če pričakujete obisk. Vsebuje 4 oddelke, ki so primerni za omake ali za dodajanje različnih prigrizkov.
TimeLife Servisna keramična posoda, 20 cm, ima na sredini bambusov krog v katerega lahko napičite palčke v stilu Amuse-Bouche.


TimeLife servisna posoda, keramična, 26 x 22 cm
7,73 €

6,10 €

Keramična servisna posoda je idealen kos posode, če pričakujete obisk. Vsebuje 3 majhne dele, ki so primerni za omake ali manjše kose hrane, kot so oreški. TimeLife servisna keramična posoda, 26×22 cm, ima tudi več prostora za večje jedi.