Banquet skleda v košarici LAVENDER 23 cm, štiridelna
11,77 €

10,90 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Banquet set mini solnica in poprnica AKCENT
7,80 €

6,10 €

Zadnji kos!

Set mini solnica in poprnica AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Eleganten dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.


Banquet skleda v košarici LAVENDER 30,5 cm, štiridelna
12,95 €

12,30 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Banquet Culinaria pršilo za kis in olje
15,90 €

13,70 €

Culinaria pršilo za kis in olje je odličen pripomoček v kuhinji strokovnih kuharjev. Sestavljeno je iz prozorne stekleničke z ločeno prostornino 2 x po 100 ml in plastičnega razpršila.


Banquet keramična posoda za maslo Lavender
8,62 €

7,20 €

Posoda za maslo iz sivkine serije blagovne znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maso je izdelana točno za eno kocko masla, ki jo boste tako imeli kadarkoli na voljo.


Banquet CULINARIA II, komplet za shranjevanje začimb, 5 kosov
10,05 €

9,10 €

Komplet vsebuje posodice za kis, olje, poper in sol. Steklene posodice s pokrovi iz nerjavečega jeka z zanesljivim tesnjenjem. Okrepite okus vaših najljubših jedi. Banquet komplet za shranjevanje začimb CULINARIA II, 5 kosov vsebuje posodice s prostornino *40 ml** in 160 ml.


Banquet Keramična posoda za maslo OLIVES
8,11 €

7,30 €

Posoda za maslo iz olivne serije znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maslo je narejena točno tako, da vanjo lahko shranite eno kocko masla in vam je tako ves čas na voljo.


Banquet Lavender pet delna posoda
15 €

anquet Levender pet delna posoda je sestavljena iz keramičnih skled z dekoracijo sivke in pletene košare. Odlična je za serviranje različne hrane.


Banquet pet delna skleda
15 €

Banquet Olive pet delna posoda je sestavljena iz keramičnih skled z olivno dekoracijo in pletene košare. Odlična je za serviranje različne hrane.


Banquet posoda za maslo BRILLANTE, 17,4 x 12,4 x 6,2 cm
7,76 €

6,20 €

Posoda za maslo BRILLANTE v merah 17,4 × 12,4 × 6,2 cm. Narejen je iz visoko kakovostnega gumijastega lesa. Pokrov je izdelan iz akrila z lesenim ročajem. Maslo ali sir, ki je zaprt s pokrovom pladnja, ostane svež dlje in se ne posuši.


Banquet set solnica in poprnica AKCENT, 3 kos
10,19 €

9,10 €

Set solnica in poprnica s stojalom AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Moderen dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.


Banquet set solnica in poprnica QUADRA
9,40 €

7,80 €

Set solnica in poprnica QUADRA vsebuje plastično stojalo s kromiranim držalom in 2× stekleno posodico za začimbe s plastičnim dozirnikom s silikonskim tesnjenjem. Set se bo odlično podal na pogrnjeni mizi.


Banquet skleda v košarici OLIVES 23 cm, štiridelna
11,77 €
11,30 €

Čudovit set skleda v košarici OLIVES vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom oliv in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Banquet stekleni pokrov PATISSERIE 30,5 cm
10,19 €

9,10 €

Stekleni pokrov PATISSERIE s premerom 30,5 cm je ne le praktičen dodatek pri serviranju hrane, ampak tudi čudovit okras vsakega prostora. Jedi ščiti pred sušenjem ali mrčesom.