LTC Vsestranski kakovostni nahrbtnik BERG z veliko predelki 18 ", žep za prenosni računalnik do 15,6"

LTC Vsestranski kakovostni nahrbtnik BERG z veliko predelki 18 ", žep za prenosni računalnik do 15,6"

Številka: 100050076202
Partnerska prodaja
Berg je univerzalni nahrbtnik iz najkakovostnejših materialov Celoten opis
59,73 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 2 artikla

20.9. - 21.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050076202

Predstavitev

Berg je univerzalni nahrbtnik iz najkakovostnejših materialov. Izdelki Svensson so bili zasnovani v celoti z upoštevanjem kupca in njegovih potreb. To pomeni, da bo izdelek ustrezal zahtevam tudi najzahtevnejših uporabnikov in se spoprijel s težavami vsakdanje uporabe.

Ena največjih prednosti nahrbtnika Berg je njegova velikost in velika zmogljivost. Zaobljena oblika in množica žepov zagotavljata izjemen prostor za pakiranje in varnost shranjenih predmetov. To pomeni, da je izdelek zelo vsestranski, zagotavlja velik prostor za shranjevanje in dobro ločevanje med predmeti. Kombinacija temnih barv ga naredi nevsiljivega, mladosten dizajn pa pomeni, da se bo popolnoma ujemal z vašo vsakodnevno obleko. Kot nalašč za šolo ali službo. Organizator, vgrajen v notranjost nahrbtnika, vam omogoča varno shranjevanje majhnih, občutljivih predmetov in njihovo učinkovito ločevanje od ostale vsebine.

V največjem glavnem predelu so nameščeni žepi za prenosnike in tablice. Drugi, manjši žep je opremljen z organizatorjem in obeskom za ključe. Na sprednji strani nahrbtnika sta dva dodatna žepa. Poleg tega je Berg opremljen s stranskimi žepi – po en na vsaki strani. Množica predelkov in žepov daje uporabniku popolno svobodo pri urejanju vsebine, edina omejitev je uporabnikova domišljija in ustvarjalnost.

Vgrajen žep za prenosni računalnik z največjo diagonalo 15,6 " bo zaščitil vašo napravo in vam omogočil, da jo enostavno in varno zaščitite. V dodaten, manjši žep, nameščen neposredno nad njim, lahko shranite bralnik e-knjig ali tablični računalnik. Žepi so obloženi z mehk peno, ki odpravlja morebitne tresljaje in sunke, ki lahko negativno vplivajo na elektronsko opremo. Takojšen dostop do vsebine nahrbtnika je enako pomembna kot njegova velika zmogljivost. Berg je opremljen s številnimi predelki, največji pa se lahko odpre za 180 stopinj.

Naramnice in zadnji del nahrbtnika so obloženi z mehkim in zračnim materialom, ki zagotavlja udobje tudi pri dolgih urah neprekinjene uporabe. Ročaj na vrhu nahrbtnika je obložen z mehkim materialom, zato ne obremenjuje vaše roke. Snemljiv obesek za ključe zagotavlja varnost vaših ključev. Prisotnost obeska pomeni, da kadar koli veste, kje so vaši ključi, ko ji potrebujete, preprosto segnite v nahrbtnik in z enim klikom odklenite zapah. Ta rešitev omogoča shranjevanje ključev na varnem mestu, hkrati pa omogoča enostaven dostop v nekaj sekundah.

Žep za prenosni računalnik: da

Žep za tablični računalnik: da

Obesek za ključe: da

Široko odpiranje: da

Število delov: 6

Dimenzije: 310 × 156 × 470 mm

Material: najlon