Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Thule moški pohodniški nahrbtnik STIR 28L M - DARK FOREST (3203548)

Thule moški pohodniški nahrbtnik STIR 28L M - DARK FOREST (3203548)

Številka: 1197779
Thule Stir pohodniški nahrbtnik s prostornino 28 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 29 × 26 × 55 cm. Celoten opis
83,87 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1197779

Predstavitev

Pohodniški nahrbtnik THULE STIR 28L M – DARK FOREST 

Thule Stir Dark Forest je lahek in kompakten nahrbtnik, idealen za pohode ali daljša potepanja v suhem vremenu. Je vsestransko uporaben in funkcionalno dovršen. Zaznamuje ga premišljena konstrukcija ter uporaba najkakovostnejših materialov, zato je odporen na obrabo. Na hrbtišču in na ramenskih pasovih ima mrežasti panel, ki omogoča nemoteno zračenje, kar vas ohranja suhe ves čas nošenja.

priročnimi žepi omogoča različne načine dostopanja do vsebine nahrbtnika – glavni del se odpira na vrhu, za lažje iskanje stvari, ki jih pogosteje potrebujete, pa so na voljo stranski žepi, zgornji žep in žep za telefon. Za stabilnost pri nošenju bodo poskrbele prilagodljive naramnice in prsni pas, oblazinjena zadnja plošča in posebno oblikovan ter odstranljiv ledveni pas pa zagotavljata, da se nahrbtnik v pasu giblje z vami, to zmanjša obremenitev, teža nahrbtnika pa je za lažje nošenje enakomerno razporejena.

Odlikujejo ga integrirane zanke za enostavno namestitev opreme, predvsem cepina ali pohodnih palic. V primeru slabše vidljivosti, so nahrbtniku na sprednjem delu dodani tudi odsevni elementi in zanka za svetilko. Nahrbtnik je združljiv s vodnim mehom, ki pa ni priložen.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 29 × 26 × 55 cm
  • Prostornina: 28 l
  • Material: Elastin coated 210D Robic, 70D nylon
  • Uporaba: pohodništvo
  • Barva: zelen
  • Št. artikla: 3203548

Garancija: 3 leta