Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Thule moški pohodni nahrbtnik VERSANT 50L M - DARK FOREST (3203569)

Thule moški pohodni nahrbtnik VERSANT 50L M - DARK FOREST (3203569)

Številka: 1197787
Thule Versant pohodniški nahrbtnik s prostornino 50 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in organizirano shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 34 × 38 × 69 cm. Celoten opis
179,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1197787

Predstavitev

Pohodniški nahrbtnik THULE VERSANT 50L M – DARK FOREST

Thule Versant – Dark Forest je udoben in kompakten nahrbtnik, idealen za pohode ali daljša potepanja tudi v slabšem vremenu, saj sistem StormGuard preprečuje vdor vode. Je izredno prilagodljiv, kar mu omogoča nastavljiva dolžina trupa. Je vsestransko uporaben in funkcionalno dovršen. Zaznamuje ga premišljena konstrukcija ter uporaba najkakovostnejših materialov, zato je odporen na obrabo.

Na hrbtišču in na ramenskih pasovih ima mrežasti panel, ki omogoča nemoteno zračenje, kar vas ohranja suhe ves čas nošenja. S priročnimi žepi omogoča različne načine dostopa do vsebine nahrbtnika – glavni del se odpira na vrhu, za lažje iskanje stvari, ki jih pogosteje potrebujete, pa so na voljo VersaClick odstranljivi bočni žepi na ledvenem pasu, stranski žepi in žep na sprednjem delu.

Zgornji pokrov je odstranljiv in ga lahko uporabite kot samostojno torbico. Za stabilnost pri nošenju bodo poskrbele prilagodljive naramnice in prsni pas, oblazinjena zadnja plošča in ledveni pas pa zagotavljata, da se nahrbtnik v pasu giblje z vami, to zmanjša obremenitev, teža nahrbtnika pa je za lažje nošenje enakomerno razporejena. Integrirane zanke omogočajo shranjevanje pohodniških palic in cepina.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 34 × 38 × 69 cm
  • Nastavljiva dolžina trupa: 12 cm/4,75 in 10 cm/4
  • Prostornina: 50 l
  • Material: 420D Cordura, 100D najlon
  • Uporaba: pohodništvo, daljši izleti
  • Barva: zelen
  • Št. artikla: 3203569

Garancija: 3 leta