Craft naglavni trak Power Go-52%
24,95 €

11,90 €

Odlična cena

Lahek in udoben naglavni trak Craft Power za ljubitelje naravnih materialov. Merino volna zagotavlja toplo udobje v hladnem vremenu in vas ogreje.


Craft naglavni trak Cool Superlight
14,95 €

13,46 €

Športni trak Craft Cool Superlight je primeren za zahtevne dejavnosti na prostem v vročih dneh. Prevzame zaradi svojega lahkega, funkcionalnega materiala z navidezno perforirano strukturo.


Swix trak za lase Myrene-29%
15,16 €

10,75 €

Odlična cena

Športni is stilski trak za lase Swix Myrene. Edinstvena kombinacija materiala in lepih vzorcev ni samo odličen pomočnik v zimskih dneh, ampak tudi vrhunski modni dodatek.


Sherpa trak za ušesa Laura-31%
7,70 €

5,25 €

Odlična cena

Unisex trak za ušesa je na notranji strani obdelan z mehkim mikroflisom, ki primerno zadržuje toploto v hladnih zimskih dneh. Primeren je za gorsko pohodništvo, smučanje, zimske športe in kot modni dodatek v mesto


Bjorn Daehlie naglavni trak-35%
13,52 €

8,75 €

Odlična cena

Bjorn Daehlie Polyknit je priljubljen trak primeren za številne dejavnosti. Idealen je je za tek na smučeh, tek, ali pa samo za vsakodnevno nošenje. Odlične so tako za moške kot za ženske.


BUFF trak UV Headband
15,99 €
15,20 €

Moderna in udobna tuba je namenjena različnim možnostim uporabe, od šala do spenjanja las. Med uporabo nudi UV zaščito.


Compressport naglavni trak On/Off, bel
12,30 €

Naglavni trak On/Off znamke Compressport s 7-krat hitrejšim sušenjem je izdelan iz udobne in vpojne brezšivne tkanine. Primeren je za vse, ki si želijo med aktivnostjo lase obdržati stran od obraza in obraz ohraniti suh.


Craft naglavni trak Knit Star
14,94 €

13,75 €

Dvoslojen pleten naglavni trak Craft Knit Star je primeren za vsako priložnost, tako za športne aktivnosti kot tudi za vsakodnevno nošenje. Zaradi možnosti dveh barv je idealen za moške in ženske.


Craft naglavni trak Power
18,77 €

17,20 €

Lahek in udoben naglavni trak Craft Power za ljubitelje naravnih materialov. Merino volna zagotavlja toplo udobje v hladnem vremenu. ne prepiha in vas ogreje.