Philips L3 brezžične slušalke, črne

Philips L3 brezžične slušalke, črne

Številka: 2897351001
Prefinjena oblika, lepo uglašen zvok, ANC zatiranje hrupa – sodobne Bluetooth 5.1 slušalke Philips L3/00 lahko zahtevnim poslušalcem zagotovo nekaj ponudijo. Lahko jih nadzorujete z dotikom in glasom ter nastavljate prek mobilne aplikacije. Na polnjenje igrajo do 38 ur, lahko pa jih povežete tudi z zvočnim kablom za HiRes Audio poslušanje glasbe. Celoten opis
349,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.9.2021 predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9.2021 predvidena dostava na dom
 

Številka: 2897351001

Predstavitev

Slušalke, zasnovane za edinstveno zvočno izkušnjo

  • Odpravljanje šumov Pro+
  • 40 mm zvočne enote
Slušalke, zasnovane za edinstveno zvočno izkušnjo

Izjemna zmogljivost

Izjemna zmogljivost

Slušalke Philips Fidelio L3 se ponašajo z odlično kakovostjo reprodukcije zvoka in uporabljenih materialov. Slušalke so na zunanjem delu akustično neprepustne in zasnovane tako, da vas bo glasba povsem prevzela. Mehke blazinice iz spominske pene vedno čvrsto in udobno prilegale, ne glede na velikost vaše glave. Ko slušalke snamete, se bo predvajanje glasbe zaustavilo samodejno.

Naraven in odlično kalibriran zvok

Naraven in odlično kalibriran zvok

Kalibrirane zvočne enote v slušalkah s certifikatom Hi-Res Audio zagotavljajo izjemno kakovost reprodukcije zvoka, ne glede na to, ali je način ANC vklopljen ali izklopljen. Nizki toni so močni in vedno v pravilnem razmerju s srednjimi ter visokimi toni. Pokritost srednjega frekvenčnega spektra zagotavlja odlično razločljivost. Vsako podrobnost boste zasledili tudi tudi v visokih tonih .

Hibridno aktivno odpravljanje šumov

Hibridno aktivno odpravljanje šumov

Pomembno je, da glasbo vedno poslušajte pri ustrezni glasnosti, kjer koli že ste. Prilagodljiv način odpravljanja šumov s pomočjo zunanjega in notranjega mikrofona odpravi neželene zvoke in omogoča, da se popolnoma osredotočite na glasbo. Awareness Mode način bo na vašo zahtevo omogočil, da boste znova slišali tudi šume iz okolice.


Dva mikrofona in glasovno upravljanje

Dva mikrofona in glasovno upravljanje

Dva mikrofona v vsaki slušalki zmanjšata vpliv neželenega hrupa iz okolice. Integrirana Pomočnik Google in Alexa vam bosta v trenutku pripravila najljubše sezname predvajanja.

Upravljanje na dotik in 38-ur predvajanja (32 ur z načinom ANC)

Upravljanje na dotik in 38-ur predvajanja (32 ur z načinom ANC)

Popolnoma napolnjene slušalke ponujajo več kot enodnevno neprekinjeno predvajanje glasbe. S hitrim 15-minutnim polnjenjem pa boste glasbo lahko poslušali kar 6 ur. Na voljo je upravljanje na dotik, za glasbo in klice ter gumb za vklop načina ANC. Slušalke se lahko za enostavno shranjevanje plosko zložijo.

Brezžična ali žična povezava

Brezžična ali žična povezava

Povezava Bluetooth s podporo AAC za naprave iOS in aptX HD za naprave Android oz. Windows, omogoča najboljšo kakovost pri prenašanju zvoka. Snemljivi kabel lahko vklopite v izbrano napravo in si tako zagotovite poslušanje prek visokokakovostne žične povezave.


Philips Headphones aplikacija

Philips Headphones aplikacija

S pomočjo aplikacije Philips Headphones lahko prilagodite stopnjo odpravljanja šumov tako, da preklapljate med prednastavljenimi načini ANC. Na voljo je namenski izenačevalnik, aplikacijo pa lahko uporabljate tudi za upravljanje glasbe, ki jo prenašate, ali za dostop do informacij o določeni skladbi.

Google Fast Pair

Google Fast Pair

Google Fast Pair omogoča, da slušalke seznanite z združljivo napravo Android s preprostim dotikom.

Edinstvena in dovršena zasnova

Edinstvena in dovršena zasnova

Lahek aluminij in usnje Muirhead brezžičnim slušalkam zagotavljata izvrsten videz in odličen zvok. Na aluminijastih obročkih slušalk je natisnjen logotip znamke Philips Fidelio. Ko slušalke snamete, se predvajanje glasbe samodejno zaustavi.

Tehnične podrobnosti

Povezljivost
Profili Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP, Format prenosa: SBC; aptX, Aptx-HD, AAC
Različica Bluetootha 5.1
Največji doseg Do 10 m
Večtočkovna povezava 2

Priročnost
Regulacija glasnosti Da
Upravljanje klica Čakajoči klic, preklapljanje med 2 klicema, sprejem/končanje klica, zavrnitev klica, preklapljanje med klicem in glasbo

Napajanje
Vrsta baterije Litij-polimerna
Za polnjenje Da
Čas predvajanja glasbe (izklopljen način ANC) 38 ur
Čas predvajanja glasbe (vklopljen način ANC) 32 ur

Zvok
Akustični sistem Zaprt
Premer zvočnika 40 mm
Frekvenčni razpon 7–40 000 Hz
Impedanca 16 ohmov
Največja vhodna moč 20 mW
Občutljivost 103 dB

Dimenzije
Dimenzije izdelka (višina x širina x globina) 20,35 × 19 × 5,15 cm
Teža 0,36 kg

Zasnova
Barva črna

Garancija: 1 leto