Gimi nakupovalna torba na kolesih Rolling Thermo 50 l, modra
58,98 €

Zadnji kos!

Gimi Rolling Thermo nakupovalna torba na kolesih je še posebej primeren za prevoz hladne hrane. Vključuje termobox, ki je popolnoma izolirana. Torba ima teleskopski ročaj, tako, da jo lahko udobno namestite v prtljažnik vašega avtomobila.

Dakine Carry On Roller potovalni kovček, 42 l
149 € 119,95 €

Čudovit potovalni kovček Carry on Roller, od znamke Dakine, ponuja velik prostor za shranjevanje s prostornino 42 litrov. Torba je opremljena s praktičnimi kolesi ter zgornjim in stranskim ročajem za enostavno prenašanje. Izkušene popotnike bo zagotovo pritegnil kompresijski trak za pakiranje stvari, ki bo prihranil veliko prostora v kovčku za druge potrebe.

Dakine Status Roller potovalni kovček, 42 l
179 € 144,95 €

Čudovit potovalni kovček Status Roller, od znamke Dakine, ponuja velik prostor s prostornino 42 litrov, s pomočjo zunanje zadrge pa je mogoče povečati njegovo prostornino za 15 litrov. Izkušene popotnike bo zagotovo pritegnil kompresijski trak za pakiranje stvari, ki bo prihranil veliko prostora v kovčku za druge potrebe.

Dakine Split Roller potovalni kovček, 110 l
219 € 199,90 €

Prostorni potovalni kovček Split Roller, od znamke Dakine, je praktični pomočnik na poti z letalom in vlakom v neznano. Zaradi številnih oblazinjenih ročajev je enostaven za prenašanje in udoben za nošenje Izkušene popotnike bodo zagotovo očarali zaprti notranji žepi v oddelku za umazano in čisto perilo.

Dakine Split Roller EQ potovalni kovček,100 l
169 € 144,90 €

Čudovit potovalni kovček Split Roller EQ, od znamke Dakine, ponuja velik prostor za shranjevanje s prostornino 100 litrov. Izkušene popotnike bo zagotovo zanimala možnost odpiranja v dva dela, kar bo zagotovilo odličen pregled in hiter dostop do stvari.

Dakine Split Roller potovalni kovček, 85 l
209 € 199,95 €

Prostorni potovalni kovček Split Roller, od znamke Dakine, je praktični pomočnik na poti z letalom in vlakom v neznano. Zaradi številnih oblazinjenih ročajev je enostaven za prenašanje in udoben za nošenje Izkušene popotnike bodo zagotovo očarali zaprti notranji žepi v oddelku za umazano in čisto perilo.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Twin, 56 L
46,33 €

Nakupovalno torbo Gimi Twin lahko uporabljate na dva načina – torbo lahko enostavno povlečete kot klasično vrečo ali pa jo potisnete naprej, saj je opremljena z dvema zložljivima kolesoma. Zaradi gumijastih koles, omenjenih zgoraj, je torba zelo stabilna.

Gimi Tris 56 l Floral nakupovalna torba
55,54 €

Visoko kakovostna nakupovalna torba na kolesih Gimi Tris je opremljena s tremi gumijastimi kolesi na vsaki strani, kar maksimalno omogoča enostavno vzpenjanje po stopnicah. Torba ima trden okvir iz kovinskih cevi in plastike.

Gimi Tris 56 l Optical nakupovalna vrečka, črna
55,54 €

Visokokakovostna nakupovalna vrečka Gimi Tris je opremljena s tremi gumijastimi kolesi, ki omogočajo maksimalno enostavno upravljanje in hojo po stopnicah. Vreča ima fiksni okvir s kovinskim okvirjem in plastiko.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Twin 56 l, vijolična
46,39 €

Nakupovalno torbo Gimi Twin lahko uporabljate na dva načina – torbo lahko enostavno povlečete kot klasično vrečo ali pa jo potisnete naprej, saj je opremljena z dvema zložljivima kolesoma. Poliestrska vreča ima volumen 56 l, je trdna in nepremočljiva z vrvico in čepom.

Gimi Flexi nakupovalna torba na kolesih
32,40 €

Nakupovalna torba Gimi Flexi je zanesljiv pomočnik za vsakodnevno nakupovanje. Njeno ročico je mogoče zložiti, tudi, ko je vreča polna in jo lahko pritrdite tudi na nakupovalno košarico.

BRILANZ nakupovalna torba na kolesih Carrie, cvetovi, rjava
15,12 € 13,54 €

Zadnji kos!

Nakupovalno torbo na kolesih boste cenili, kot odličen pripomoček, zlasti pri večjih in težjih nakupih. Tekstilna vreča Brilanz CARRIE v originalni rjavi barvi s cvetjem se enostavno odstrani iz kovinske konstrukcije in je primerno pralna. Njena zmogljivost je 30 litrov ter omogoča prenos obremenitev 30 kg.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Argo, 45 l
24,01 €

Nakupovalna torba na kolesih od znamke Gimi je sestavljena iz jeklene konstrukcije in vrečke iz poliestra s kapaciteto 45 l. Torba je vodoodporna, lahko jo odstranite in operete. Največja obremenitev je 30 kg.

BRILANZ nakupovalna torba na kolesih Carrie, rdeča
34,91 € 31,47 €

Nakupovalno torbo na kolesih boste cenili, kot odličen pripomoček, zlasti pri večjih in težjih nakupih. Tekstilna torba se zlahka odstrani iz kovinske konstrukcije in se lahko praktično opere. Njena zmogljivost je 30 litrov ter omogoča prenos obremenitev 30 kg.

Rolser Nakupovalna torba na kolesih Plegamatic Original MF
55,78 €

Plegamatic Original MF je najbolj ekonomična različica nakupovalne torbe na kolesih izmed Rolser modelov. V le nekaj sekundah jo s podvozjem zložite na velikost male vrečke. Sestavljena torba ima prostornino 43 l in nese do 40 kg. Podvozje ima ojačano dno, na najmanjšo prostornino ga skupaj s torbo lahko zložite v dveh korakih.

Rolser Nakupovalna torba na kolesih Jet LN Joy
29,16 €

. Čar preprostosti je tudi praktičnost. In enobarvna torba Jet LN Joy je dokaz za to. Komplet je poleg tega tudi super lahek, samo podvozje ni težko niti kilogram, torba pa drži do 40 kg40-litrskem prostoru. Svež športen dizajn se odlično ujema s funkcionalnim materialom, ki ne premoči in je enostaven za vzdrževanje.

Rolser nakupovalna torba na kolesih za stopnice I-Max MF Rd6
76,93 € 74,49 €

Rolser nakupovalna torba na kolesih za stopnice I-Max MF Rd6 iz nepremočljivega materiala. Rolser I-Max MF Rd6 je posebna zaradi svoje konstrukcije s 3 koleščki, zaradi katere jo je veliko lažje prenašati po stopnicah. Sestavljanje in postavljanje opravite z enim gibom. Torba je poleg vsega tudi izjemno lahka in tako nima nič nepotrebne teže.

Rolser Nakupovalna torba na kolesih Pack Polar Logic RG
74,49 €

Torbo Pack Polar lahko zložite po svoji željah. Zaradi spremenljivega podvozja lahko zložite tako spodnji del, kot tudi sam ročaj. Zaradi tega lahko torbo zmanjšate na velikost male vrečke in jo obesite na nakupovalni voziček. Torba ima prostornino 43 l in **nosilnost do 40 kg.

Rolser Nakupovalna torba na kolesih SuperBag Logic RG
78,23 €

SuperBag lahko kadarkoli odstranite s podvozja in jo uporabljate kot samostojno moderno nakupovalno torbo po vaših potrebah. Za lahke nakupe zadostuje torba za čez ramena, težje nakupe pa vlečete. Podvozek lahko nosi do 40 kg, torba pa ima prostornino 44 l.

Rolser nakupovalna vrečka na kolesih Plegamatic Original Marina
67,05 €

Nakupovalna vrečka v svežem črtastem vzorcu. Rolser Plegamatic Original Marina se ponaša z nosilnostjo do 40 kg in izjemno lahko lahko aluminijasto konstrukcijo. Poleg tega je enostavno zložljiva, zato jo lahko postavite v svoj nahrbtnik. Material torbe je nepremočljiv in izredno enostaven za pranje.

Rolser Nakupovalna torba na kolesih I-Max MF Convert RG
55,78 €

Pojdite po nakupih brez napora! V privlačen nakupovalni voziček na kolesih znamke Rolser boste zlahka pospravili vse, kar potrebujete. V notranji predal s prostornino 43 l lahko pospravite tudi velike nakupe, česar pri prenašanju ne boste niti čutili. Torba je nameščena na lahko aluminijasto podvozje, ki ima nosilnost do 50 kg, sam pa ima majhno težo.

Thule Crossover 2 Wheeled Duffel 76 CM/30" C2WD-30 potovalna torba
379,95 € 354,99 €

Potovalna torba Thule Crossover 2 Wheeled Duffel 76 CM/30" C2WD-30 s prostornino 87 litrov je odlična izbira za daljša potovanja. Združuje lastnosti kovčka in potovalne torbe. Zasnovana je bila za dolgotrajno in pogosto uporabo ter omogoča dobro organizirano shranjevanje prtljage.

BRILANZ nakupovalna torba na kolesih Carrie shopping
19,40 € 17,93 €

Nakupovalno torbo na kolesih boste cenili, kot odličen pripomoček, zlasti pri večjih in težjih nakupih. Tekstilna vreča Brilanz CARRIE v črni izvedbi z nakupovalnim znakom se enostavno odstrani iz kovinske konstrukcije in je pralna. Njena zmogljivost je 30 litrov ter omogoča prenos obremenitev 30 kg.

BRILANZ nakupovalna torba na kolesih Carrie, črtast vzorec
17,45 € 15,88 €

Nakupovalno torbo na kolesih boste cenili, kot odličen pripomoček, zlasti pri večjih in težjih nakupih. Tekstilna torba Brilanz CARRIE v veselem črtastem dizajnu se zlahka odstrani iz kovinske konstrukcije in je primerno pralna. Njena zmogljivost je 30 litrov ter omogoča prenos obremenitev 30 kg.

BRILANZ nakupovalna torba na kolesih Carrie, lovilec sanj
17,43 € 15,91 €

Nakupovalno torbo na kolesih boste cenili, kot odličen pripomoček, zlasti pri večjih in težjih nakupih. Tekstilna torba Brilanz CARRIE v dodelanem dizajnu se zlahka odstrani iz kovinske konstrukcije in se lahko praktično opere. Njena zmogljivost je 30 litrov ter omogoča prenos obremenitev 30 kg.

Dakine Ranger Duffle potovalna torba, 90 l
115,60 €

Potovalna torba Ranger Duffle, od znamke Dakine, je prostoren pomočnik na poti v telovadnico in z vlakom v neznano. Zaradi številnih ergonomsko oblikovanih ročajev je enostaven za nošenje in udoben za prenašanje. Če je ne uporabljate jo lahko zložite v stranski žep.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Brava Plus, 38 l
17,69 €

Gimi nakupovalna torba je kompaktna rešitev za hitro nakupovanje z možnostjo preklopa torbe tudi s kolesi. Poliestrska torba ima kapaciteto 38 l in se zapenja na zadrgo za boljšo zaščito vsebine. Nastavljiv ročaj se enostavno prilagodi višini uporabnika.

Rolser Nakupovalna torba na kolesih Termo Fresh MF Convert RG
63,29 €

Ne nosite velikega nakupa v rokah, raje ga prevažajte! Nakupovalna košara Termo Fresh MF je idealen pomočnik za celoten nakup – razen klasičnegaglavnega predala s prostornino 48 L je izboljšan z 8-litrskim termo predalom, zaradi katerega pot domov preživijo tudi hladni in zmrznjeni izdelki. Pomočnik za nakupe je zelo lahek, kljub temu pa lahko z njim prevažate nakupe s težo tudi do 50 kg.

Rolser Nakupovalna torba na kolesih Termo Fresh MF Dos +2
74,49 €

Nakupovalna košara Termo Fresh MF je idealen pomočnik za celoten nakup – razen klasičnegaglavnega predala s prostornino 48 L je izboljšan z 8-litrskim termo predalom, zaradi katerega pot domov preživijo tudi hladni in zmrznjeni izdelki. Pomočnik za nakupe je zelo lahek, kljub temu pa lahko z njim prevažate nakupe s težo tudi do 40 kg. Ne nosite velikega nakupa v rokah, raje ga prevažajte!