My Little Pony komplet s pojočim Twilight Sparkle in Spikom
33,30 €

Zadnji kos!

Po filmu narejena vrsta figur My Little Pony vam predstavlja ponije, kakršnih še niste videli. Novi igralni set s Twilight Sparkle in njenim prijateljem Spikom. Naj pojejo posamično ali jih pustite igrati skupaj.

My Little Pony čarobna šola Twilight Sparkle-22%
64,11 € 49,90 €

Odlična cena

Poseben sklop se zgleduje po priljubljenih junakih iz Ponyvillea. Princesa Twilight Sparkle vas vabi v svojo čarobno šolo. Šola vsebuje več učilnic in je primerna za do 8 cm velike figurice Twilight Sparkle.

My Little Pony Twilight Poni z mavričnimi krili
27,38 € 25,50 €

Ustvarite najbolj čarobne prizore s to figuro ponija Glow Twilight Sparkle. Privzdignite krilo in pritisnite na gumb ter uživajte v večbarvnem LED prikazu Potopite se v fantazijo in drsite po nebu Equestrie – krila ne bodo zgolj sijala ampak tudi utripala. Njegov žar izhaja iz moči, ki jo daje neskončna moč prijateljstva!

My Little Pony zbirka 6 ponijev Little Pony
35,26 € 33,60 €

Najboljših šest prijateljev v Ponyvillu, ki so skupaj doživeli vse avanture. S to posebno zbirko šestih ponijev se lahko igrate vse svoje najljubše zgodbe iz filma ali serije.

My Little Pony zbirka 9 ponijev Little Pony
80,12 € 75,70 €

Prijateljstvo je čarobno s tem novim nizom z 10 figuricami iz Equestrie. Sedaj se lahko igrate z vsemi vašimi najljubšimi junaki Twilight Sparkle, Fluttershy, Rainbow Dash, Rarity, Pinkie Pie, Applejack, princeso Celestií, Luno in Cadance. V paket je tudi priljubljeni junak Spike.

My Little Pony svetleči samorog Storm
32,64 € 27,40 €

Zadnji kos!

Temni poni Storm ni takšen, kot se zdi. Skozi njihovo potovanje, se bodo naučili, da je moč prijateljstva najlepša od vseh! Zamislite si avanturo, navdihnjeno s filmom, skupaj s temnim, odličnim Stormom. Pritisnite na znak usode in poni Storm bo zasvetil modro kot njegov rog.

My Little Pony Sijoča princesa Celestia MLP
29,56 € 27,30 €

Zadnji kos!

Dobrodošli v svet My Little Pony, kjer ima prijateljstvo čarobno moč! Princezna Celestia bo žarela na vse strani, kot celota Equestrii! Doživite filmsko navdihnjeno svetlo avanturo z likom svetleče princese Celestije. Pritisnite na gumb in opazujte princeso kako spreminja svoje barve!

My Little Pony Magični salon Rarity
19,73 € 18,40 €

Zadnji kos!

Doživite čudovito zabavo na Magičnem salonu Higlight! V paketu najdete figuro Rarity. Ustvarite popoln videz – lepi dolgi valoviti lasje ali pa kitke Pripravite se na zabavo!

My Little Pony poni z zgibnimi nogami in dodatki - Pinkie Pie
12,60 €

Zadnji kos!

Predstavljajte si pustolovščino na Manehattani s temi gibljivimi figurami ponija! Zahvaljujoč skupnim točkam so ponijeve noge zelo gibčne. V kompletu boste našli ponija in potrebne dodatke, da bo vaš poni še bolj zabaven. Optično branje v aplikaciji

My Little Pony Magični salon Pinkie Pie
19,73 € 18,20 €

Zadnji kos!

Doživite čudovito zabavo na Magičnem salonu Higlight! V paketu boste našli figuro Pinkie Pie. Ustvarite popoln videz – lepi dolgi valoviti lasje ali pa kitke Pripravite se na zabavo!

My Little Pony zabava s Pinkie Pie 2v1
39,46 € 34,68 €

Velik prikupen set s Pinkie Pie navdihuje zabava. Pinkie Pie uči svoje prijatelje na šolski prireditvi o njeni strasti za sladkobo in glasbo! Set 2v1 je pripravljen za lekcijo o peki in pripravljen za glasbeno zabavo na drugi strani.