My Little Pony čarobna šola Twilight Sparkle-22%
64,11 € 49,90 €

Odlična cena

Poseben sklop se zgleduje po priljubljenih junakih iz Ponyvillea. Princesa Twilight Sparkle vas vabi v svojo čarobno šolo. Šola vsebuje več učilnic in je primerna za do 8 cm velike figurice Twilight Sparkle.

My Little Pony Twilight Poni z mavričnimi krili
27,38 € 25,50 €

Ustvarite najbolj čarobne prizore s to figuro ponija Glow Twilight Sparkle. Privzdignite krilo in pritisnite na gumb ter uživajte v večbarvnem LED prikazu Potopite se v fantazijo in drsite po nebu Equestrie – krila ne bodo zgolj sijala ampak tudi utripala. Njegov žar izhaja iz moči, ki jo daje neskončna moč prijateljstva!

My Little Pony Sijoča princesa Celestia MLP
29,56 € 27,30 €

Zadnji kos!

Dobrodošli v svet My Little Pony, kjer ima prijateljstvo čarobno moč! Princezna Celestia bo žarela na vse strani, kot celota Equestrii! Doživite filmsko navdihnjeno svetlo avanturo z likom svetleče princese Celestije. Pritisnite na gumb in opazujte princeso kako spreminja svoje barve!

My Little Pony zabava s Pinkie Pie 2v1
39,46 € 34,68 €

Velik prikupen set s Pinkie Pie navdihuje zabava. Pinkie Pie uči svoje prijatelje na šolski prireditvi o njeni strasti za sladkobo in glasbo! Set 2v1 je pripravljen za lekcijo o peki in pripravljen za glasbeno zabavo na drugi strani.