KitchenAid mešalec Cast Iron, črn (KA5KSM185PSEBK)

Znamka: KitchenAid Naša številka: 1304854

Brezplačna dostavaOdlična cena

KitchenAid mešalec Cast Iron, črn (KA5KSM185PSEBK)

Kitchenaid namizni planetarni mešalec KA5KSM185PSEBK se ponaša s 4,8-litrsko posodo, dodatno 3-litrsko posodo, tremi orodji za stepanje, mešanje in gnetenje ter plastično zaščito posode. Celoten opis

699.9

749 €
699,90 €
-6%

Naša številka: 1304854

Predstavitev

Opis artikla

slika

Namizni planetarni mešalci znamke KitchenAid Artisan® so skozi leta postali pravi simbol uporabnosti in estetike med gospodinjskimi aparati. Uporablja jih na tisoče amaterskih in profesionalnih kuharjev po celotnem svetu. 

Visokokakovosten mešalec je v celotni izdelan iz kovine, kar mu zagotavlja stabilnost pri delovanju in dolgo življenjsko dobo. Gumijaste nogice varujejo delovno površino in skrbijo za uravnoteženost aparata. Pogon je zelo tih, predvsem pa zanesljiv. Menjalnik s kar desetimi hitrostmi vam omogoča, da lahko vedno izberete tisto hitrost, ki jo v določenem trenutku potrebujete. 

Aparat se ponaša tudi z močnim motorjem. Os mešalca se vrti v nasprotni smeri urinega kazalca, mešalo pa v smeri urinega kazalca, kar omogoča, da se slednje vrti kar okoli 67 točk v posodi. 


Mešalec se lahko pohvali tudi z na novo oblikovanima gumboma za regulacijo hitrosti in dvig glave, na novo oblikovano posodo v kombinaciji brušenega in poliranega nerjavnega jekla, tremi nastavki (za stepanje, mešanje, gnetenje) iz nerjavnega jekla, ki se lahko perejo v pomivalnem stroju, originalnim planetarnim mešanjem, mehko zaokroženo obliko, enostavnim čiščenjem, enojnim nastavkom za priključke in možnostjo namestitve dodatne opreme, ki ga spremenijo v še bolj učinkovito napravo. 

Glavna značilnost novega modela mešalca serije 5KSM185 se skriva v treh priloženih nastavkih. Nastavki za stepanje, mešanje in gnetenje so v celoti izdelani iz nerjavnega jekla, zaradi česar jih je mogoče prati tudi v pomivalnem stroju. Na novo oblikovana je tudi posoda mešalca, ki je izdelana iz kombinacije matiranega in poliranega nerjavnega jekla.

uživajte

Priložena oprema

  • Mešalnik z nagibno glavo 5KSM185PS
  • 4,8-litrska posoda
  • 3-litrska posoda
  • Zaščita pred brizganjem
  • Žična metlica
  • Ploščata metlica
  • Kavelj za testo
  • Recepti (na voljo na digitalni platformi KitchenAid)

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Material kovina
Moč 300 W
Prostornina posode 4,8 l
Število vrtljajev 58–220
Število piškotov Ø 50 mm 108
Krhko testo (moka) 500 g
Testo za kruh (55%) 2 kg
Stepena smetana 1 l
Moka bela/črna 1 kg/800 g
Kolač 2,7 kg
Pire krompir 3,2 kg
Beljaki (srednji) 12
Dimenzije 370 × 240 × 362 mm
Teža 10.98 kg

Garancija: 5 let, profesionalna raba – 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta procesor hrane
Material lito železo
Gnetenje da
Mešanje da
Stepanje da
Prostornina posode robota 4.8 l
Regulacija hitrosti da
Barva črna
Vhodna moč 300 W