Happy Socks SA01-068 Stripe Sock uniseks nogavice
9,95 € 8,73 €

Novo

Uniseks nogavice znamke Happy Socks z večbarvnimi črtami. Klasičen višji kroj iz večinoma bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks SA01-045 Stripe Sock uniseks nogavice
9,95 € 8,73 €

Novo

Bombažne uniseks nogavice znamke Happy Socks s kontrastnimi črtami. Klasičen višji kroj iz večinoma bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks nogavice Big Dot Sock BD01-608, unisex
9,95 € 8,73 €

Novo

Unisex nogavice blagovne znamke Happy Socks z motivom. Klasičen višji kroj iz večinskega bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks nogavice BD01-099 Big Dot Sock, unisex
9,95 € 8,69 €

Novo

Unisex nogavice z barvnimi pikami, prihajajo iz blagovne znamke Happy Socks. Klasičen višji kroj iz večinskega bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks nogavice Banana Sock BAN01-6500, unisex
9,95 € 8,73 €

Novo

Unisex nogavice blagovne znamke Happy Socks z barvitim motivom banane. Klasičen višji kroj iz večinskega bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

EWERS nogavice Thermo
6,50 €

Termo nogavice blagovne zanmke Ewers ogrevajo noge tudi v najhladnejšem vremenu. Te termo nogavice zahvaljujoč sestavi materiala ščitijo stopala pred mrazom, obenem pa učinkovito odvajajo znoj, zato stopala ostanejo suha. Nogavice so v klasičnem dizajnu, zaradi česar so primerne tako za otroke kot odrasle.

EWERS nogavice z motivom Božička
6,60 € 6,30 €

Nogavice od Ewersbožičnim motivom, ki bodo prav gotovo všeč otrokom in tudi odraslim, zahvaljujoč njihovi simpatični in izvirni zasnovi. Te tematske nogavice niso le prijetnega videza, ampak tudi v kakovostne izdelave, zaradi česar so udobne in zračne.