Geox Wells U52T5C 022ME moške superge
121,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Udobni moški čevlji blagovne znamke Geox z zavezovanjem na vezalke. Nenavaden videz še posebej poudarjajo našite črte na straneh. Zgornji del je izdelan govejega semiša in poliuretana. Podplat ima vtisnjen vzorec, izdelan je iz gume. Atipična oblika, ki pokriva celoten nart, pomaga ohranjati stabilnost.


Wrangler Marshall Paso moški športni copati WM92120A
59,95 €

Novo

elegantnih moških copatih za vsako priložnost, od znamke Wrangler, boste občutili zasvojenost z udobjem. Vtisnjen logotip proizvajalca na strani čevlja Temno modra barva, siv raven podplat, zavezovanje na vezalke, kakovostna izdelava in trdni šivi. Narejena iz kombinacije umetnega semiša in umetnega usnja.


Geox Jharrod U925MA 00043 moški teniski
99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantne nizki teniski iz Geox. Dodelana obdelava, trdni šivi in sijajna površina. Zgornji del čevlja je v celoti izdelan iz pravega usnja. Vzorec zunanjega podplata iz nedrseče gume. Na voljo v zeleni barvni različici.


Geox Nebula U74D7C 000LT moški čevlji
158,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stilski moški čevlji znamke Geox z inovativno tehnologijo Nebula za udobje na vsakem koraku. Prezračevalni sistem na dnu podplata. Vrhnji material je usnje, bombaž in poliester. Podaljšana peta za stabilnost stopala. Model je na voljo v črni barvi, ki paše k večini oblek.


Geox Nebula U948FA 00046 moške superge
171,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zračne moške superge znamke Geox zahvaljujoč tehnologiji Nebula zagotavljajo nadstandardno udobje. Posebnost tega modela so odprtine na podplatu, ki omogočajo pravilno termoregulacijo; in zavezovanje na vezalke vse do gležnja. Površina čevlja je narejena iz usnja in delno iz poliestra. Podplat je narejen iz etilen vinil acetatu in gume.


Geox pánské tenisky Deiven U845WB 00043
117 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantne moške superge znamke Geox so izdelane iz kombinacije pravega usnja v mat barvi. Natančna izdelava, trdni šivi. Zavezovanje z vezalkami, robusten raven podplat. Dobavljive so v črni barvi.


Geox Leitan U843QB 022ME moški športni copati
121,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški športni copati od znamke Geox so lahkotni in zračni. Odlično dopolnjuje vašo dnevno obleko, s čimer boste videti elegantno. Zavezovanje z vezalkami, robusten raven podplat. Njihova kakovostna izdelava vam bo omogočila udobje med hojo. Dobavljive so v črni različici.