Gianfranco Ferré Acqua Azzura - EDT 100 ml

Znamka: Gianfranco Ferré Naša številka: 100011653285

Partnerska prodaja

Gianfranco Ferré Acqua Azzura - EDT 100 ml

„Grotta Azzurra“ (modra jama) na sredozemskem otoku Capri je kraj, ki dobesedno diha čarobno vzdušje, polno skrivnosti in skrivnosti. Legendarna jama je videti, kot da je dom očarljivih morskih deklic in siren, obdarjenih s čarobnim glasom, ki ima moč, da plavalce pripelje celo do pogube. Celoten opis

23.4

23,40 € Vključno z DDV

Naša številka: 100011653285

Predstavitev

Opis artikla

„Grotta Azzurra“ (modra jama) na sredozemskem otoku Capri je kraj, ki dobesedno diha čarobno vzdušje, polno skrivnosti in skrivnosti. Legendarna jama je videti, kot da je dom očarljivih morskih deklic in siren, obdarjenih s čarobnim glasom, ki ima moč, da plavalce pripelje celo do pogube. Edinstven kraj, prežet z večno lepoto, je poln sanj, odmev pa skriva številne skrivnosti, ki so jih v šepetu zaupali očarani obiskovalci.

To mesto je navdihnilo moško dišavo Ferre Acqua Azzurra For Men, v kateri združuje mističen odnos toplih sončnih žarkov s kristalno hladno morsko vodo. Tudi vizualna podoba Ferreja Acqua Azzurre spominja na simfonijo čutil, postavljenih ob vstopu v mitsko „Grotto Azzurra“, kjer srebrni sijaj in turkizni odtenki predstavljajo bistvo. Steklenička, ki jo sestavljajo čiste linije, predstavlja filozofijo Ferrejeve blagovne znamke, pri kateri je za moško modo značilen brezčasen slog s sodobnimi elementi, vendar brez nepotrebnih okraskov in kodrov. Zanimiva je tudi barvna shema, ki vsebuje vse odtenke Sredozemskega morja - od globoke modre globine v logotipu do čiste cijan in srebrno kovinske, ki dominira na škatli.


Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

POZOR

  • H226: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
  • P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano.
  • P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta toaletna voda
Prostornina 100 ml
Kategorija parfuma Moški
Zgornje note cvetlični
Srednja nota les