Gillette ročni brivnik Mach 3 + 4 nadomestne glave + držalo

Gillette ročni brivnik Mach 3 + 4 nadomestne glave + držalo

Številka: 875444
V paketu dobite moški ročni brivnik Gillete Mach 3, 4 nadomestne glave in držalo, kar vam bo omogočilo elegantno in gladko britje. Privoščite si britje z minimalnim draženjem kože tudi če brijete dlake v nasprotni smeri rasti. Obrijte vsako dlako bolj natančno. Celoten opis
15,47 €
Vključno z DDV
12,99 €
-16%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 

Številka: 875444

Predstavitev

Ročni brivnik Gillette Mach 3 vam omogoča tako gladko britje, da potegov ne bo treba ponavljati, s čimer se zmanjša tudi razdraženost kože. Revolucionarna tehnologija DLC zagotavlja britje tudi v nasprotni smeri rasti dlak, ne da bi bilo to neprijetno. Brivnik odlikujejo tri rezila, ki ne le, da obrijejo bolje kot eno, ampak tehnologija britja brivnika Gillette Mach 3 uporablja rezila, ki se prilagajajo koži in različnih stopnjam pritiska, tako pa zagotavlja večjo natančnost.

Britvica z rezili ima trak z izvlečki aloe vere, ki omogoča boljše drsenje. Rezila je mogoče namestiti bližje skupaj, kar zagotavlja boljše rezultate britja in manj draženja, poleg tega pa ščitijo kožo, saj vsebujejo vlažilna blagodejna sredstva.

Ko barva traku zbledi, rezila ne brijejo več optimalno, zato jih je potrebno zamenjati.

Paket vključuje:

  • ročaj
  • 4 nadomestne glave
  • držalo