Marmot moške hlače Limantour, rjave-48%
120 €

62 €

Zadnji kos!

Marmot vsestranske moške hlače. So zelo zračne in odporne na vodo in slabe vremenske razmere. Primerne so predvsem za pohodništvo.


Loap moške hlače Urian-31%
50,65 €

34,75 €

Odlična cena

Lahke moške športne hlače URIAN s funkcionalno SOFTSHELL NO MEMBRANE, ki odvaja pot stran od telesa in je bolj zanesljiv kot klasičen softshell. Hlače so odporne na abrazijo in madeže.


Hannah moške hlače Kasima-29%
63,90 €

44,90 €

Odlična cena

Lahke, zračne in hitro suhe moške hlače Hannah Kassim. Še posebej so priljubljene pri športnih aktivnostih, pohodniških turah ali hoji po mestu. Anatomsko oblikovanje pri kolenih in deloma gumijast pas, vam bosta omogočila udobje in svobodo med vašim gibanjem.


Columbia hlače Passo Alto II, moške-35%
72,09 €

46,50 €

Odlična cena

Raztegljive moške hlače Columbia Passo Alto II so izdelane iz kakovostnega SoftShell materiala in dodatno obdelana z OmniShade ter OmniWick tehnologijama. Te vsestranske hlače so idealna izbira za pohodništvo, prosti čas ali turistične izlete v naravo.


Hannah moške hlače Claim, črne
100 €

90 €

Hannah lahke moške hlače, s praktičnimi žepi. Primerne so za širok nabor prostočasnih dejavnosti in so izdelane iz materiala, ki dobro diha in je odporen na slabe vremenske razmere.


Hannah moške softshell hlače Crater-30%
111,45 €

77,50 €

Odlična cena

Hannah Crater moške softshell hlače so udobne za nošenje in zelo odporne proti obrabi. Membrana je neprepustna, kar pa ne vpliva na izjemno zračnost hlač.


Husky moške softshell hlače Kresi M-35%
92,94 €

59,75 €

Odlična cena

Moške softshell hlače Husky Kresi M so izolirane flis hlače za udobno nošenje in zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Hlače imajo prezračevanje z zadrgo na hlačnicah.


Northfinder moške pohodniške hlače Deandre
58,65 €

Moške 3-plastne Soft Shell hlače Northfinder NO-3400OR se ponašajo z vodoodpornim materialom. Popolnoma se prilegajo in omogočajo prosto gibanje zahvaljujoč elastični zasnovi materiala, prefinjeno dodelanemu rezu ter nastavljivemu pasu. Primerna niso le za aktivnosti na prostem, ampak tudi priložnostno vsestransko rabo.


Northfinder moške pohodniške hlače Layton
74,39 €

Moške 3-plastne Soft Shell hlače Northfinder NO-3402OR se ponašajo z vodoodpornim materialom. Popolnoma se prilegajo in omogočajo prosto gibanje zahvaljujoč elastični zasnovi materiala, prefinjeno dodelanemu rezu ter nastavljivemu pasu. Primerna niso le za aktivnosti na prostem, ampak tudi priložnostno vsestransko rabo.


Hannah moške hlače Sigmond
84,56 €

71,78 €

Moške pohodne softshell hlače Hannah Sigmond z zanesljivo membrano in praktično površinsko vodoodporno površino so idealne za hojo v naravi. Material je prav tako raztegljiv in izredno odporen proti obrabi.


Loap moške softshell hlače Laslo-51%
69,24 €

33,75 €

Odlična cena

Moške softshell hlače Loap Laslo so vodoodporne in odvajajo vlago stran od telesa. Hlače so opremljene s nastavljivim zategovanjem v pasu, na straneh imajo dva žepa na zadrgo.


Northfinder moške pohodniške hlače Rayden
74,39 €

Moške 3-plastne Soft Shell hlače Northfinder NO-3401OR se ponašajo z vodoodpornim materialom. Popolnoma se prilegajo in omogočajo prosto gibanje zahvaljujoč elastični zasnovi materiala, prefinjeno dodelanemu rezu ter nastavljivemu pasu. Primerna niso le za aktivnosti na prostem, ampak tudi priložnostno vsestransko rabo.