Najdeno: 6

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Quiksilver moške hlače Boundry
162,04 €

145,76 €

Moške hlače Quiksilver Boundry so izolirane z izolacijo WARMFLIGHT. Hlače so opremljene s prezračevalnimi luknjami z zadrgo na notranji strani stegen in jih je mogoče pritrditi na jakno.


Head smučarske hlače Snowcat, zelene-35%
215,95 €

139,33 €

Odlična cena

Head Snowcat moške zimske hlače iz raztegljivega materiala, so še posebej primerna za smučanje in deskanje na snegu. Lahek, zračen in vodoodporen material, zagotavlja udobje med nošenjem.


Quiksilver moške hlače Estate
129,99 €

123,49 €

Moške zimske hlače Estate, blagovne znamke Quiksilver, se ponašajo z odlično izolacijo. Hlače imajo zračne odprtine z zadrgo na notranji strani stegen in možnost pritditve na jakno oz. bundo.


Husky moške smučarske hlače Mithat M
133,34 €

Husky Mithy M so primerno izlolirane moške smučarske hlače. Tkanina ima vodoodporen konec DWR, hlače imajo lepljene šive, snemljive zaponke in so izjemno udobne – idealne za ves dan na smučišču.


Husky moške smučarske hlače Goilt M
108,79 €

97,91 €

Trenutno ni na zalogi

Moške smučarske hlače, ki jih bodo cenili vsi ljubitelji zimskih športov. Hlače odlikuje rahlo dvignjen zadnji del hlač. Zaščitni spodnji rob hlačnic preprečuje trganje hlač med smučanjem. Membrana vas bo zaščitila pred vetrom in vodo celo v težkih pogojih.