Loap moška bunda Ipos
77,94 € 70,14 €

Moška zimska puhovka IPOS s kapuco je idealna za vsakodnevno nošenje na delo, za izlete in prosti čas.

Ocun moška bunda Tsunami men
145,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški ultra-lahka bunda iz perja blagovne znamke Ocun Tsunami iz materiala, ki je posebej izdelan za športne aktivnosti. Nizka teža vlaken in visoka gostota tkanja omogočajo, da perje zasede visoko zračnost ob ohranjanju največjega upora tkanine. Končni sloj DWR ** materiala je odporen na vdore vlage, ki zagotavlja odpornost na penetracijo vlage znotraj vložka in hkrati **ne omejuje zračnosti ob športnih aktivnostih.

Columbia moška bunda Lake 22 Down Hooded Jacket
147,61 € 132,84 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stilska moška bunda Lake 22 Long Hooded od proizvajalca Columbia zagotavlja toploto in vodotesnost, po zaslugi zgornje neprepustne plasti.

Marmot moška bunda Ama Dablam Jacket
252,40 € 232,53 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Marmot Ama Dablam Jacket je moška lahkotna pernata bunda s kapuco. Jakna je primerna tako za gore kot tudi za mesto, ima polnilo iz vrhunskega gosjega perja s polnjenjem 800 cuin, celo bundo pa lahko zapakirate v notranji žep.

Mac in a sac moška bunda Polar
88,95 € 79,97 €

Moška bunda MAC IN A SAC Polar je obojestranska zložljiva bunda v priloženi vrečki. Bunda je napolnjena s peresom in nudi odlično toplotno izolacijo pri različnih aktivnostih na prostem

Marmot moška bunda Tullus Jacket
178,51 € 164,47 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Marmot Tullus Vest je moška zimska bunda, primerna za prostočasne dejavnosti. Bunda je enostavna za shranjevanje. Zgornji del bunde je izdelan iz posebne vodoodporne tehnologije.

Columbia moška bunda Lake 22 Down Jacket
124,30 € 111,86 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pernata bunda Columbia Lake 22 je vodotesna in nepremočljiva, ter bo ohranjala telo toplo in suho. Bunda je izolirana z visoko kakovostnim prašnim peresom in varjenimi šivi med komolcem.

Loap moška jakna Iperi
74,90 € 71,16 €

Moška zimska jakna Loap Iperi je mehka in topla jakna, ki je vodoodbojna, saj ima poliuretanski premaz DryTech. Opremljena je s kapuco in polnjena z mehkimi vlakni, ki zelo dobro zadržujejo toploto. Odlična je za vsakodnevno rabo v hladnejšem vremenu.