Northfinder moške hlače Northkit
38,51 €

34,65 €

Zadnji kos!

Preprost, lahke in zložljive moške hlače Northfinder Northkit ** so primerne za uporabo v vseh vremenskih razmerah. Podloženi šivi zanesljivo ščitijo pred dežjem in vetrom. Lahko jih nosite **med vožnjo, kolesarjenjem in pohodništvom. Hlače imajo sprednje žepe in zadrgo na zadnji strani.


Northfinder moške hlače Northcover-26%
31,33 €

23 €

Odlična cena

Preproste, lahke in zložljive moške hlače Northfinder Northkit ** so primerne za uporabo v vseh vremenskih razmerah. Podloženi šivi zanesljivo ščitijo pred dežjem in vetrom. Lahko jih nosite **med vožnjo, kolesarjenjem in pohodništvom. Hlače imajo sprednje žepe in zadrgo na zadnji strani.


Marmot moške hlače Metis Pant
201,84 €

185,86 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moške vodotesne hlače za zunanje aktivnosti Marmot Metis Pant z membrano GORE-TEX®.


High Point moške pohodne hlače Teton 3.0 Pants
191,31 €

176,02 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Priljubljene nepremočljive hlače High Point Teton 3.0 Pants so izdelane iz najbolj naprednega dvoslojnega materiala BlocVent japonske proizvodnje. Odlične lastnosti zračnosti in nepremočljivosti, zaradi katerih nudijo popolno zaščito.


High Point moške hlače z naramnicami Protector 3.0 Pants
306,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

High Point Protector 3.0 pants so moške hlače iz vzdržljivega troslojnega nepremočljivega materiala z izjemno zračnostjo in odpornostjo na vodo. Hlače vas v nobenem primeru ne bodo razočarale.