Hannah Turner moške hlače
69,79 € 62,34 €

Moške termo hlače Hannah Turner so tehničen kroj in izdelane iz potrjenega materiala AFT Strech. Funkcionalni sintetični materiali z dodatkom elastičnega vlakna odlikuje lahkotnost, zračnost in zelo prijeten občutek pri stiku s kožo.

Hannah moške pohodniške hlače Kim-40%
62,09 € 36,90 €

Odlična cena

Moške pohodniške hlače Hannah Kim z odstranljivimi hlačnicami. Nastavljiv obseg s pasom in gumijastim pasom z anatomsko oblikovanimi koleni zagotavlja minimalno omejitev gibanja. Uporabljen material je lahek, zračen in se hitro suši, z dodatno UV 30 zaščito.

Columbia moške hlače Silver Ridge II Converti
77,92 €

Dodatni 30 % popust s promo kodo COLUMBIA2030 velja do 02.02.2020 oz. do odprodaje zalog.
Lahke zračne moške hlače Columbia Silver Ridge II Convertible Pant z odstranljivimi hlačnicami. Hlače so izdelane iz dodelane tehnologije, ki poskrbi za zaščito pred škodljivo sončno svetlobo s filtrom UPF 50, zato material zanesljivo odstrani vlago stran od kože.
Salomon moške hlače Wayfarer Straight Lt Pant
77,50 €

Moške hlače Salomon Wayfarer Straight LT Pant so izdelane iz lažjega materiala, kot je Wayfarer Pant. Te hlače so udobne, se raztegnejo in varno ščitijo pred vodo ali umazanijo. Primerne so za sprehod po mestu ali za v naravo.

Ocun moške hlače Honk Pants Men Bishop Brown-44%
81,46 € 44,90 €

Odprodaja

Moške plezalne hlače Ocun Honk Pants Men lahko vzdržijo plezalne izlete tudi v hladnejših delih leta. Zelo vzdržljiv in fleksibilen material, v kombinaciji z ergonomskim rezom, zagotavlja maksimalno plezalno zmogljivost in nikakor ne omejuje gibanja.