Fiskars komplet grabelj, metle in držala QuikFit (1016608)

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Fiskars Naša številka: 932298

Fiskars komplet grabelj, metle in držala QuikFit (1016608)

Fiskars je sestavil komplet, ki prihaja iz serije orodja QuikFit, sestavljajo pa ga grablje, metla in držalo. Celoten opis

43.27
5 2

49,85 € Vključno z DDV
43,27 €
Zadnji kos!

Naša številka: 932298

Predstavitev

Opis artikla

QuikFit metla

QuikFit metla je idealna za čiščenje teras ali streh. Zasnovana je za pometanje gladkih površin. Široka površina z mehkimi ščetinami poskrbi za hitro in učinkovito pometanje, dve zajemalni površini pa pomagata pri lažjem zbiranju umazanije ter listja ob vsakem zamahu. Cenili boste možnost uporabe metle z vsemi standardnimi držali.

Dimenzije: 38 × 18,5 cm

Masa:370 g
western-digital

QuikFit grablje za listje

QuikFit grablje za listje so oblikovane posebej za grabljenje širših površin, kot so večje zelenice ali prostorna dvorišča. Odlikuje jih 25 mehkih in prožnih nožev, izdelanih iz visoko kakovostne PTB plastike, ki zlahka zdržijo trajno upogibanje, zahvaljujoč čemur so grablje popolna izbira za zbiranje odpadlega listja ali trave v večje kupe.

Z grabljami delo poteka v smeri vlečenja proti sebi, s čimer je zagotovljenega več udobja z manj truda. Delo bo tako opravljeno hitreje ter učinkoviteje. Ta priročni večnamenski priključek omogoča uporabo z vsemi standardnimi držali.

Dolžina: 32 cm
western-digital

QuikFit držalo

QuikFit držalo iz grafita je idealna rešitev za večino priključnih orodij iz serije Fiskars QuikFit. To kakovostno, univerzalno držalo je izdelano iz lahkega kaljenega aluminija s SoftGrip ročajem za optimalno udobje. Za enostavno shranjevanje je poskrbljeno z odprtino na ročaju, s katero bost ročaj enostavno shranjevali na stenski površini. Zaklepanje Fiskars omogoča, da je orodje na delo pripravljeno v le nekaj sekundah.

Dolžina: 156 cm

western-digital

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip Set
Modularni sistemi Quikfit