Triwa Humanium Brown Sewn Classic Hu39D-SC010212

Znamka: Triwa Naša številka: 100011683163

Partnerska prodaja

Triwa Humanium Brown Sewn Classic Hu39D-SC010212

Zbiranje Humanium švedska znamka Triwa je res izjemna. Ura je narejena iz staljenega nezakonitega orožja. Orožje se topi v jeklene opeke, ki so pozneje izdelane elegantne ure Triwa Humanium. Koncept te zbirke je poudariti naraščajoče nasilje in pomagati v boju proti širjenju kriminala. Celoten opis

253.5

253,50 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 100011683163

Predstavitev

Opis artikla

Zbiranje Humanium švedska znamka Triwa je res izjemna. Ura je narejena iz staljenega nezakonitega orožja. Orožje se topi v jeklene opeke, ki so pozneje izdelane elegantne ure Triwa Humanium. Koncept te zbirke je poudariti naraščajoče nasilje in pomagati v boju proti širjenju kriminala. Prodaja ur je del sredstev za podporo žrtvam oboroženega nasilja. Tudi vi lahko pomagate svetu, da postane mirnejši kraj. Čas je za mir.

Druga posebnost ure je zagotovo usnjen jermen, ki je organsko strojen, njegova izdelava pa prihrani okolje. Na rezalnem številčnici so svetleče roke in uporaben žig datuma . Vse to pokriva safirni kristal, ki ohrani svoj edinstven sijaj tudi po letih. Velika stran je vgravirana okrajšava „Hu“ na strani primera. Vse moške ure iz kolekcije Humanium imajo nepremočljiv 10 ATM , zahvaljujoč kateremu lahko brez težav plavate z njimi. Privoščite si uporaben dodatek, narejen iz nečesa neuporabnega.

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Primerno za Moški
Prikaz časa Analogen
Material zapestnega pasu usnje
Material ohišja jeklo
Vodoodpornost 100M
Vrsta naprave Baterijski
Oblika ohišja okrogla
Barva zapestnega pasu rjava
Barva zaslona Siva
Steklo Safirski
Širina zapestnega pasu 20 mm
Širina 39 mm
Debelina 9.8 mm
Višina 44 mm