Kronaby Vodotěsné Connected watch Sekel S2750/1

Znamka: Kronaby Naša številka: 100015035274

Partnerska prodaja

Kronaby Vodotěsné Connected watch Sekel S2750/1

Časi, ko je ura služila samo kot pokazatelj časa, so že davno minili. Naša zapestja so vse bolj okrašena z urami, ki jih je mogoče povezati s pametnim telefonom. Celoten opis

391.5

391,50 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 100015035274

Predstavitev

Opis artikla

Časi, ko je ura služila samo kot pokazatelj časa, so že davno minili. Naša zapestja so vse bolj okrašena z urami, ki jih je mogoče povezati s pametnim telefonom. Švedska blagovna znamka Kronaby želi s pomočjo prestižnega urarskega dela ustvariti najboljše pametne ure na svetu, ki so na prvi pogled videti kot klasične pametne ure. Izkoristite švedsko natančnost in na zapestje pritrdite ure Sekel. Njihov temen obraz vas bo na prvi pogled navdušil s svojim minimalističnim videzom, ki je tako značilen za skandinavske dodatke. Ohišje in vleka sta narejena iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla. Potencial. povezana ura (ure, ki se povezujejo s pametnim telefonom, vendar ne morejo klicati ali pošiljati sporočil), vendar boste najbolj cenili, ko jih povežete s pametnim telefonom.

VODOPROOFNES
Njihova vodoodporna do 100m je edinstvena, zahvaljujoč kateri se lahko celo potapljate s svojo uro

. Vendar pa za vzdrževanje vodotesnosti ne priporočamo uporabe gumbov med potapljanjem.

BATERIJA
Življenjska doba baterije (tip CR3032) je do 2 leti, odvisno od uporabljenih funkcij. Nikoli vam ne bo treba najti mesta za polnjenje.

LASTNOSTI
Samodejna nastavitev časovnega pasu
Idealno za uporabnike, ki pogosto potujejo. Ne glede na časovni pas, vam bo ura vedno pokazala točen lokalni čas.

Točen datum
Z enim pritiskom gumba boste dobili informacije o natančnem datumu.

Opozorilo
Zahvaljujoč vibriranju boste vedno obveščeni o dohodnih klicih in SMS-jih. Opozorila lahko nastavite samo od ljudi, ki vas zanimajo. Vaša ura vas nikoli ne bo motila pri pretiranih vibracijah.

Zavrni klic
Morate zavrniti klic in ne želite vzeti svojega mobilnega telefona iz žepa? Preprosto pritisnite gumb na vaši uri Kronaby in telefon bo v nobenem trenutku prenehal zvoniti.

Vibracijska budilka
Ali vstajate v službi veliko prej kot vaš dragi? In je ne želite zbuditi z glasno budilko? Pojdi spat s svojo zapestno uro Kronaby in zjutraj vas bodo prebudile nežne vibracije z nizkim hrupom.

Nadzor dolgih sej
Dejstvo, da je dolga seja nezdrava, ni novo. Naredite nekaj za svoje zdravje in pripnite svojo uro Kronaby na zapestje. Dokler ste dolgo časa neaktivni, vas bodo nežne vibracije opozorile, da morate kaj hitro storiti v zvezi s tem.

Pedometer
Gibanje za zdravje! V mobilni aplikaciji določite število korakov, ki jih želite narediti vsak dan, in se s svojo uro Kronaby odpravite za bolj zdrav življenjski slog.

Časovnik
V današnjem hektičnem svetu je učinkovito načrtovanje časa ključ do uspeha. Nehajte nenehno preverjati svojo uro in se osredotočite na to, kar morate storiti. Nežne vibracije vas vedno opozorijo na potrebo po poslovnem srečanju oz.

Nadzor kamere
Vsak od nas želi ohraniti spomine na prijetne trenutke čim dlje. Ne glede na to, ali grete na bombastično zabavo ali z družino v živalski vrt, bodo ure Kronaby del vseh fotografij, ki jih posnamete. Samo namestite mobilni telefon na prikladno mesto in pritisnite gumb na uri, da sprožite sprožilec.

Poišči telefon
Ne dojamete, nič ne gre in vašega mobilnega telefona ni mogoče najti. Z zapestno uro Kronaby se to ne bo nikoli več zgodilo. Samo s pritiskom na gumb in telefon vas bo takoj poklical.

Nadzor glasbe
Glasba lahko vpliva na naše razpoloženje, bodisi pozitivno ali negativno. Vedno se boste dobro ujemali z glasbo za takojšnjo gledanje.

Predstavitev doma
Ste se preselili v večje mesto in se še vedno trudite udariti domov? Ali ste ostali v hotelu in vas skrbi, da ga boste imeli težko najti? S to funkcijo ste lahko prepričani, da se nikoli več ne boste izgubili. Pritisnite gumb na uri Kronaby in že ste pripravljeni na uporabo.

Spomin na mesto
Druga funkcija, ki preprečuje potepanje, je funkcija pomnilnika lokacije. Preden raziskujete oddaljene mestne ulice ali gozdne poti, pritisnite gumb GeoTag – vedno se vrnete tja, kamor ste se odpravili iz pustolovščine.

ZDRUŽLJIVOST
Bluetooth 4.1 in novejši
Android 5.0 ali novejši
iOS 9 in novejši

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Primerno za Damske, Moški
Prikaz časa Analogen
Material zapestnega pasu jeklo
Material ohišja jeklo
Vodoodpornost 100M
Vrsta naprave Baterijski
Oblika ohišja okrogla
Barva zapestnega pasu srebrna
Barva zaslona Črna
Steklo Safirski
Radijsko vodena da
Širina zapestnega pasu 18 mm
Širina 38 mm
Debelina 12 mm
Višina 45.5 mm