Kronaby Vodotěsné Connected watch Apex S3115/1

Kronaby Vodotěsné Connected watch Apex S3115/1

Številka: 100011683105
Partnerska prodaja
Časi, ko je ura služila samo kot pokazatelj časa, so že davno minili. Naša zapestja so vse bolj okrašena z urami, ki jih je mogoče povezati s pametnim telefonom. Celoten opis
528,30 €
322,50 €
-38%
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5 artikli

14.4. - 15.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100011683105

Predstavitev

Časi, ko je ura služila samo kot pokazatelj časa, so že davno minili. Naša zapestja so vse bolj okrašena z urami, ki jih je mogoče povezati s pametnim telefonom. Švedska blagovna znamka Kronaby si je zadala cilj ustvariti najboljše pametne ure na svetu s pomočjo natančnega urarstva, ki je na prvi pogled videti kot klasične modne ure. Padajte na skandinavsko natančnost in na zapestje pripnite uro Apex. Njihova črna številka vas bo na prvi pogled navdušila s svetlečimi rokami in številkami ter z ločenim obrazom svetovne ure. Ohišje in vleka sta narejena iz najboljšega nerjavečega jekla, obdelanega s PVD. Potencial. povezana ura (ure, ki se povezujejo s pametnim telefonom, vendar ne morejo klicati ali pošiljati sporočil), vendar boste najbolj cenili, ko jih povežete s pametnim telefonom.

VODOPROOFNES
Njihova vodoodporna do 100m je edinstvena, zahvaljujoč kateri se lahko celo potapljate s svojo uro

. Vendar pa za vzdrževanje vodotesnosti ne priporočamo uporabe gumbov med potapljanjem.

BATERIJA
Življenjska doba baterije (tip CR3032) je do 2 leti, odvisno od uporabljenih funkcij. Nikoli vam ne bo treba najti mesta za polnjenje.

BATERIJA
Življenjska doba baterije je odvisna od tega, kako pogosto uporabljate funkcije pametnih ur. Baterije zdržijo do 2 leti, ko so funkcije popolnoma izklopljene. Tako vam nikoli ni treba pohiteti, da bi našli mesto za napolnitev – izključite Bluetooth in ura vam bo napolnjena več ur.

LASTNOSTI
Samodejna nastavitev časovnega pasu
Idealno za uporabnike, ki pogosto potujejo. Ne glede na časovni pas, vam bo ura vedno pokazala točen lokalni čas.

Točen datum
Z enim pritiskom gumba boste dobili informacije o natančnem datumu.

Opozorilo
Zahvaljujoč vibriranju boste vedno obveščeni o dohodnih klicih in SMS-jih. Opozorila lahko nastavite samo od ljudi, ki vas zanimajo. Vaša ura vas nikoli ne bo motila pri pretiranih vibracijah.

Zavrni klic
Morate zavrniti klic in ne želite vzeti svojega mobilnega telefona iz žepa? Preprosto pritisnite gumb na vaši Kronaby in telefon bo v trenutku prenehal zvoniti.

Vibracijska budilka
Ali se lotite dela veliko prej kot partner? In je ne želite zbuditi z glasno budilko? Pojdi spat s svojo zapestno uro Kronaby, zjutraj pa vas bodo prebudile nežne brezšumne vibracije.

Nadzor dolgih sej
Dejstvo, da je dolga seja nezdrava, ni novo. Naredite nekaj za svoje zdravje in pripnite svojo uro Kronaby na zapestje. Dokler ste dolgo časa neaktivni, vas bodo nežne vibracije opozorile, da morate kaj hitro storiti v zvezi s tem.

Pedometer
Gibanje za zdravje! V mobilni aplikaciji določite število korakov, ki jih želite narediti vsak dan, in se odpravite z Kronaby uro Kronaby za bolj zdrav življenjski slog.

Dvojni čas
Izbirnik ure iz kolekcije Apex bo pritegnil pogled z eno majhno uro ure, na katero lahko nastavite eno svetovno uro. Vedno boste natančno vedeli, koliko je ura v New Yorku, Sydneyju ali Tokiu.

Časovnik
V današnjem hektičnem svetu je učinkovito načrtovanje časa ključ do uspeha. Nehajte nenehno preverjati svojo uro in se osredotočite na to, kar morate storiti. Nežne vibracije vas vedno opozorijo na potrebo po poslovnem srečanju oz.

Nadzor kamere
Vsak od nas želi ohraniti spomine na prijetne trenutke čim dlje. Ne glede na to, ali Kronaby na bombastično zabavo ali z družino v živalski vrt, boste po Kronaby ure Kronaby postali del vseh slik, ki jih posnamete. Samo namestite mobilni telefon na prikladno mesto in pritisnite gumb na uri, da sprožite sprožilec.

Poišči telefon
Ne dojamete, nič ne gre in vašega mobilnega telefona ni mogoče najti. Z zapestno uro Kronaby se to ne bo nikoli več zgodilo. Samo s pritiskom na gumb in telefon vas bo takoj poklical.

Nadzor glasbe
Glasba lahko vpliva na naše razpoloženje, bodisi pozitivno ali negativno. Vedno se boste dobro ujemali z glasbo za takojšnjo gledanje.

Predstavitev doma
Ste se preselili v večje mesto in se še vedno trudite udariti domov? Ali ste ostali v hotelu in vas skrbi, da ga boste imeli težko najti? S to funkcijo ste lahko prepričani, da se nikoli več ne boste izgubili. Pritisnite gumb na Kronaby in že ste pripravljeni na uporabo.

Spomin na mesto
Druga funkcija, ki preprečuje potepanje, je funkcija pomnilnika lokacije. Preden raziskujete oddaljene mestne ulice ali gozdne poti, pritisnite gumb GeoTag – vedno se vrnete tja, kamor ste se odpravili iz pustolovščine.

ZDRUŽLJIVOST
Bluetooth 5.0 in novejši
Android 5.0 ali novejši
iOS 9 in novejši

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.