Helmer Pametna ura na dotik z GPS lokatorjem LK 703 rumena

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Helmer Naša številka: 100011680226

Partnerska prodaja

Helmer Pametna ura na dotik z GPS lokatorjem LK 703 rumena

Potrebujete stalen pregled nad tem, kje je vaš otrok? Se želite prepričati, da ni v nevarnosti? Zato svojemu otroku zagotovite pametno ročno uro Helmer, ki je opremljena z GPS lokatorjem. Ura ima barvni zaslon na dotik, zaradi česar je upravljanje z njo neverjetno priročno in preprosto. Celoten opis

80
5 1

85,90 € Vključno z DDV
80 €

Naša številka: 100011680226

Predstavitev

Opis artikla

Potrebujete stalen pregled nad tem, kje je vaš otrok? Se želite prepričati, da ni v nevarnosti? Zato svojemu otroku zagotovite pametno ročno uro Helmerki je opremljena z GPS lokatorjem. Ura ima barvni zaslon na dotik, zaradi česar je upravljanje z njo neverjetno priročno in preprosto.

Delovanje ure:
Naprava uporablja GSM/GPRS signalna omrežja in GPS satelite. Omogoča sledenje in lokalizacijo otrok z natančnim GPS pozicioniranjem in pošiljanje informacij in natančnih koordinat v mobilno aplikacijo (natančnost pozicioniranja je +/- 10 metrov).

SIM kartica:
Za zagotovitev brezhibne funkcionalnosti ure je priporočljivo uporabljati kartico SIM (mikro SIM), ki lahko omogoča SMS + podatkoven prenos. Največja poraba prenosa podatkov za uro je 25 MB / mesec. Namestitev kartice SIM je zelo preprosta. Samo potisnite jo v režo pod vodotesnim gumijastim pokrovčkom. Pred uporabo SIM kartice, odklenite PIN kodo (preko vašega mobilnega telefona ali pri svojem operaterju). Kartica, zaščitena s kodo PIN, ne bo delovala v uri!!!

 

Polnjenje ure:
Ura se polni s priloženim kablom USB. Ura ima 3,7 V 400 mAh Li-Ion baterijo, ki lahko zdrži do 100 ur v stanju pripravljenosti in 48 ur, če lokator vsakih 10 minut pošilja podatke o lokaciji. Po nakupu ure jo pred uporabo v celoti napolnite!

Aplikacije za mobilne naprave:
Uro je mogoče nadzorovati in nadzirati z mobilno aplikacijo Setracker, ki jo je mogoče prenesti s QR kodo ali mobilnim telefonom preko trgovine Google Play. Na voljo sta različici za Android in iOS. Po namestitvi in zagonu aplikacije je potrebno registrirati svojo napravo. Pred izpolnjevanjem podatkov o registraciji je potrebno izbrati območje: Evropa in Afrika !!! V registracijskem obrazcu je treba  navesti ID številko na zadnji strani ure, če pa vsebuje QR kodo, to številko.

Funkcije:
Zemljevid: Kliknite ta gumb, če želite odpreti zemljevid z lokacijo ure. Z dobrim signalom GPS je natančnost lokacije običajno do 5m. Premalo signala GPS (npr.. znotraj stavb z debelimi stenami) se ura lokalizira prek omrežja GSM mobilnega operaterja, katerega oddajnik je najbližji položaju ure.

Odtis: na zemljevidu nariše pot ure za izbrano časovno obdobje

SOS: omogoča nastavitev dveh tel. številk, do katerih lahko dostopate s pritiskom na enega od obeh gumbov na uri.

Opozorilo za odstranitev ure: ura je opremljena s senzorjem na hrbtni strani, da zazna, kdaj je odstranjena, ura pa pošlje opozorilno sporočilo.

Geofence: omogoča nastavitev prostora, v katerem se oseba z uro lahko giblje. Če se zapusti to območje, pošlje ura opozorilno sporočilo.

Oddaljeno poslušanje: omogoča poslušanje zvokov okoli ure.

Klicanje ure: na uro lahko kličete in sprejemate z njo klic.

Imenik v ročnih urah: vnese se lahko do 10 tel. številk, na katere je mogoče z uro klicati.

Intercom: omogoča snemanje in pošiljanje glasovnega sporočila na uro v hitrosti do 15 sekund. Na uro lahko pošljete tudi SMS.

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Primerno za Fante in punce
Prikaz časa Digitalen
Material zapestnega pasu umetno usnje
Material ohišja plastika
Vodoodpornost 30M
Oblika ohišja kvadratna
Barva zapestnega pasu oranžna
Barva zaslona Črna
Steklo Plastični
GPS da
Širina 31 mm
Debelina 11.8 mm
Višina 52 mm