Citizen Eco-Drive BJ6501-10L

Citizen Eco-Drive BJ6501-10L

Številka: 100040719052
Partnerska prodaja
Ura Citizen je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše elegance. Njihova številka v modri barvi stavi na klasičen videz – okrašena je z rokama in številkami, ki jih je enostavno brati. Všeč vam bo usnjen jermen, ki je spretno voden pod jeklenim ohišjem – zato vam ura nikoli ne zebe na zapestju. Celoten opis
166,80 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga zadnji kos

17.4. - 18.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100040719052

Predstavitev

Ura Citizen je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše elegance. Njihova številka v modri barvi stavi na klasičen videz – okrašena je z rokama in številkami, ki jih je enostavno brati. Všeč vam bo usnjen jermen, ki je spretno voden pod jeklenim ohišjem – zato vam ura nikoli ne zebe na zapestju.

ECO-DRIVE: dragulj med gibi ure
Uro poganja edinstven Eco-Drive. Osnovno načelo tehnologije Eco-Drive je uporaba svetlobe za napajanje ure . Svetloba prehaja skozi steklo in številčnico ure, ki je narejena iz posebnih materialov, ki prenašajo svetlobo. Sončna plošča, skrita pod številčnico, pretvori svetlobno energijo v električno. Vsaka svetloba – umetna ali naravna – je dovolj za napajanje ure . Energija se shrani v baterijo, ki je vir energije za vožnjo ure. Ko je baterija popolnoma napolnjena, lahko napaja do 6 mesecev .

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.