Casio Wave Ceptor WVA M650TD-1A

Znamka: Casio Naša številka: 100011667176

Partnerska prodaja

Casio Wave Ceptor WVA M650TD-1A

Wave Ceptor iz tradicionalne blagovne znamke Casio bo na prvi pogled zaljubil v vsakega sodobnega gospoda s strastjo do kakovostnih, natančno izdelanih dodatkov. Celoten opis

201

201 €
Zadnji kos!

Naša številka: 100011667176

Predstavitev

Opis artikla

Wave Ceptor iz tradicionalne blagovne znamke Casio bo na prvi pogled zaljubil v vsakega sodobnega gospoda s strastjo do kakovostnih, natančno izdelanih dodatkov. Njihova črna številčnica je okrašena s svetlobnimi rokami in kazalci za dobro berljivost, dva digitalna zaslona imata vrsto uporabnih funkcij. Cenili boste tudi samodejno oranžno LED osvetlitev – samo dvignite roko z uro pod kotom vsaj 40 ° proti obrazu in številčnica se bo prižgala . Ohišja in vleke so narejene iz titana, ki je neverjetno lahek, odporen na praske in zaradi antialergijskih lastnosti primeren tudi za najbolj občutljive uporabnike. Ura je radijsko nadzorovana – tako ste lahko prepričani, da imate vedno informacije o atomskem času (deluje v EU, ZDA, na Kitajskem in na Japonskem). Zagotovo pa boste imeli radi sončno energijo, zahvaljujoč kateri se vam ne bo nikoli treba ukvarjati z zamenjavo baterije. Če svoji uri ne daste dovolj dnevne svetlobe, vas bo opozorila na tveganje, da boste počasi premikali drugo roko – skočila bo po dveh sekundah.

Stavite na dodatek, ki vas nikoli ne razočara.

Značilnosti:

  • Popolnoma avtomatski koledar: sistem, ki je programiran za desetletja naprej, zato se vam ni treba ukvarjati s prestopnimi leti.
  • Štoparica: merjenje časa z natančnostjo 1/100 s in največjim časom teka 24 ur.
  • Odštevalnik časa za intervalni trening: šteje za eno sekundo nazaj, lahko nastavite na največ 100 minut
.

Po preteku nastavljenega časa se oglasi pisk in ura začne odštevati isti segment – popolna funkcija za intervalni trening.

4× alarm: dnevni alarm, ki vas opozori vsak dan ob isti nastavitvi. Signal ure: vsak uro se sliši zvočni signal. Prekinitev alarma : Alarm se bo oglasil po nekaj minutah, dokler se popolnoma ne izklopi. World Times: Ta funkcija vas redno obvešča o vsem svetu.

Vsak časovni pas predstavlja določeno mesto (Tokio, New York, …).

12/24 način: izberite, ali želite, da se čas prikazuje v 12-urni ali 24-urni obliki. Tihi način: pritisnite en gumb, da izključite ali vklopite vse zvoke. Idealno za pogoste obiskovalce kina ali gledališča.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Primerno za Moški
Prikaz časa Kombiniran
Material zapestnega pasu titan
Material ohišja plastika, titan
Vodoodpornost 100M
Vrsta naprave Solarni
Oblika ohišja okrogla
Barva zapestnega pasu črna
Barva zaslona Črna
Steklo Plastični
Radijsko vodena da
Štoparica da
Širina 43 mm
Debelina 15 mm
Višina 48 mm