Casio W 800HM-2A

Casio W 800HM-2A

Številka: 100011678039
Partnerska prodaja Odlična cena
Tipične ure Casio so naklonjene milijonom gospodov po vsem svetu zaradi brezčasnega retro videza, ki že desetletja ne izstopa iz mode. Zgrabite njihov čar in ta model pritrdite na zapestje. Modri ovitek se neopazno spremeni v jermen in daje ura prijeten enoten vtis. Celoten opis
38,60 €
26 €
-32%
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 4 artikli

22.4. - 23.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100011678039

Predstavitev

Tipične ure Casio so naklonjene milijonom gospodov po vsem svetu zaradi brezčasnega retro videza, ki že desetletja ne izstopa iz mode. Zgrabite njihov čar in ta model pritrdite na zapestje. Modri ovitek se neopazno spremeni v jermen in daje ura prijeten enoten vtis. Jasni digitalni zaslon lahko po potrebi osvetli LED. Cenili boste tudi vodoodpornost do 100 metrov, kar vam omogoča plavanje z zapestno uro. Zadovoljilo bo tudi življenjsko dobo baterije do 10 let, za kar jamči proizvajalec (ne pozabite, da vam uro vzame nekaj časa, zato bo življenjska doba vedno nekoliko nižja). Privoščite si dodatek, ki se ga ne bo naveličal.

Značilnosti:

  • Popolnoma avtomatski koledar: sistem, ki je programiran za desetletja naprej, zato se vam ni treba ukvarjati s prestopnimi leti.
  • Štoparica: merjenje časa z natančnostjo 1/100 s in največjim časom teka 24 ur.
  • Večfunkcijski alarm: izbira več vrst alarmov; lahko nastavite dnevni alarm, mesečni alarm, alarm z datumom, čas alarma v mesecu.
  • Signal ure: vsak uro se sliši zvočni signal.
  • Prekinitev alarma : Alarm se bo oglasil po nekaj minutah, dokler se popolnoma ne izklopi.
  • Dvojni čas: omogoča drugi ogled hkrati. Idealne lastnosti za vse strastne popotnike in tiste, ki imajo ljubljeno osebo v tujini.
  • 12/24 način: izberite, ali želite, da se čas prikazuje v 12-urni ali 24-urni obliki.

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.