Nanox kreatin Pure, 300 g

Znamka: Nanox Naša številka: 1203854

Nanox kreatin Pure, 300 g

Kreatin je v športu kjer je pomembna moč, hitrost in eksplozivnost eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov zaradi preprostega razloga – deluje! Celoten opis

16.9

18 €
16,90 €
-6%

Naša številka: 1203854

Predstavitev

Opis artikla

Povečanje moči in energije

Povečana zaloga kreatina v mišicah omogoča hitrejšo obnovo ATPja v mišični celici. Mišica lahko tako opravi več dela. Kreatin fosfat je telesu lastna snov, ki je prisotna v mišičnih celicah in služi kot vir energije za približno prvih 10 sekund visoko-intenzivnega mišičnega dela.

Z dodatnim vnosom kreatina v telo povečamo zalogo kreatina v celicah, to pa pomeni, da ima mišica večjo zalogo energije za prvih deset sekund intenzivnega mišičnega dela. Na treningu se povečana zaloga kreatina v mišičnih celicah odraža kot večja maksimalna moč, kasnejša mišična odpoved in v izvedbi celotnega treninga na višjem nivoju. Trenirati na najvišjem nivoju pa je cilj vsakega resnega športnika, ki želi napredek.

western-digital

Lastnosti:

  • Namen uporabe: Povečanje moči. Povečanje intenzivnosti treninga.
  • Uporaba: Osnovno: 3 g zmešaj z vodo pred in po treningu. Napredno: Prvih 5 dni 5× dnevno po 3–4 g. Po petih dneh 3× dnevno 3–4 g. Vedno pred in po treningu. Na dan ko ni treninga med obroki.
  • Sestavine: Kreatin monohidrat
  • Hranilna vrednost na 100 g: 100 g kreatin monohidrata
  • Pakiranje: 300 g

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta kreatin
Oblika prah
Pred treningom da
Po treningu da
Vzdržljivostni športi da
Bodybuilding da
Namen moč