Nanox Gainer Exum Mass, vanilija, 2000 g

Znamka: Nanox Naša številka: 1203851

Odlična cena

Nanox Gainer Exum Mass, vanilija, 2000 g

Gainer Exum Mass je izdelek, ki spada v shrambo vsakega resnega športnika, ki želi povečati mišično maso ter intenzivno trenira. Celoten opis

40.37

44,20 € Vključno z DDV
40,37 €
Zadnji kos!

Naša številka: 1203851

Predstavitev

Opis artikla

Gainer EXUM MASS za pridobivanje mišične mase

Exum Mass je izredno kakovosten gainer za povečanje mišične mase in telesne teže ali zagotavljanje energije pri vzdržljivostnih športnikih.

Gainer EXUM MASS je prva izbira šortnikov, ki želijo povečati pusto mišično maso ali se ukvarjajo z energijsko potratnimi športi (kolesarji, tekači, plavalci, borci ipd.). Gainer EXUM MASS sestavlja 5 poglavitnih sestavin, s pomočjo katerih boste hitro pridobili na mišični masi, na treningu pa boste imeli občutno več moči in vzdržljivosti. Nobena druga formula za pridobivanje mišične mase ne vsebuje tako unikatnih sestavin kot gainer EXUM MASS!

ZAKAJ GAINER EXUM MASS? Opažamo, da večina športnikov takoj po vadbi uporablja le sirotkine beljakovine. Žal pa same beljakovine ne zadoščajo za popolno regeneracijo, saj ne pride do obnove izrabljenih glikogenskih zalog v mišicah. To pa je ključno za popolno regeneracijo in pripravo na naslednji napor ter posledično za pridobivanje mišične mase. Ne pozabite – priprava na naslednji trening se konča takoj po koncu prvega!

DEJSTVA O EXUM MASU:

 • Zelo kompleksen dodatek za pridobivanje puste mišične mase brez odvečnih maščob.
 • Nizek glikemični index <35; vsebuje visoko količino Palatinose.
 • Dnevna količina BCAA, 14 g.
 • 70 g beljakovin dnevno.
 • 4 viri beljakovin v eni merici (whey koncentrat, whey izolat, whey hidrolizat in jajčne beljakovine).
 • Brez dodanih umetnih sladil.
 • Dobro topen.
 • CREA-TRONA (kreatin v naravnem mediju).
 • AMINOGEN za takojšno absorbcijo.
 • ZMA (Zink & magnezij).
 • B-Vitamini (B1, B2, B3, B5, B6 in B12).
 • 1.500 Kcal na dan.
western-digital

ENERGIJSKA MEŠANICA OGLJIKOVIH HIDRATOV: Nanox je razvil izredno specifično mešanico oglikovih hidratov z dobro kombinacijo visoke razvejane verige maltodextrinov v kombinaciji s Palatinose. Palatinose® so ogljikovi hidrati, ki ne povzročajo nenadne visoke ravni glukoze v krvi (nizek glikemični indeks), ne povzročajo zobne gnilobe in ne povzročajo nelagodja v želodcu pri uživanju večjih količin.

S svojo počasno absorcijo Palatinose® zagotavlja enakomeren dodtok energije za mišice in možgane. Ta vir energije se porablja dalj časa v primerjavi s hidrati, ki imajo hitro absorcijo. Zato Palatinose® vpliva na ohranjanje pravilnega nivoja inzulina v telesu.

NAPREDNA AMINOKISLINSKA MATRICA: Gainer EXUM MASS vsebuje kar štiri različne vire visoko kvalitetnih beljakovin: whey koncentriran , whey izolat, visoko hidroliziran whey in jajčne albumine. Dnevnemu odmerku je dodanih še 14,33 g BCAA, ki pokrije dnevno potrebo!

Crea-Trona®: ULTRA čisti Kretin: Za razliko od konkurence, ki uporablja alkalni kreatin, Nanox uporablja čisti kreatin v naravnem mediju. Crea-Trona® je pridelan tako, da ima boljšo stabilnost v kislem želodcu in posledično boljšo absorbcijo in dostop do mišične celice.

Aminogen® infuzija: Pomemben sestavni del EXUM MASA je Aminogen®, klinično dokazana snov, ki povečuje raven aminokislin in ohranitev nivoja dušika. Ta patentirana formula pridobljena iz razstlinskih encimov pomaga razgraditi beljakovine in pomaga izboljšati absorbcijo aminokislin. Aminogen je idealen za povečanje mišične mase in regeneracijo mišic.

B-Vitamin & ZIMA kompleks: Dodatni vitamin B je topen v vodi in ima pomembno vlogo pri presnovi celic. Vitamin B je potreben za podporo in povečanje presnove metabolizma v telesu, delovanje imunskega in živčnega sistema. Z dodanim magnezijem in cinkom ZIMA (Zinc & Magnesium) je 100 % pokrita dnevno potreba po teh dveh elementih.

western-digital

western-digitalwestern-digital

Lastnosti:

 • Namen uporabe: EXUM MASS je primarno namenjen povečanju puste mišične mase. Zaradi edinstvene sestave pa je pogosta izbira vzdržljivostnih športnikov in vseh, ki imajo zaradi velikih telesnih naporov povečano potrebo po vnosu hranil.
 • Uporaba: V kolikor je cilj povečanje mišične mase priporočamo 3× dnevno 3 merice. Od tega 1× 45 minut pred treningom, 1× takoj po treningu in 1× preko dneva. 3 merice praška zmešajte s približno 0,5l vode.
 • Sestavine: Maltodextrin, izolat sirotke, koncentrat sirotke, jajčni albumin, izomaltuloza (Palatinose®), kreatin monohidrat (Crea-Trona®), frukto-oligosaharidi (FOS Actilight®), glicin, CLA prašek, beta alanin, aroma: čokolada, hidrolizat sirotke, magnezijev oksid.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta gainer
Oblika prah
Okus Vanilija
Pred treningom da
Po treningu da
Bodybuilding da
Namen moč
Brez hormonov da
Brez aspartama da