Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

MaxCom MM462 mobilni telefon, črn

MaxCom MM462 mobilni telefon, črn

Številka: 834517
Mobilni telefon Maxcom MM462 je posebej prilagojen za starejše uporabnike oz. vse, ki želite enostaven telefon z veliko in pregledno tipkovnico ter velikim izpisom na zaslonu. Celoten opis
49,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Trenutno ni na zalogi

Številka: 834517

Predstavitev

Maxcom mobilni telefon

Maxcom MM462 je narejen z mislijo na uporabnike, ki si želijo telefon, ki je enostaven za uporabo in ima le najosnovnejše funkcije. Velika tipkovnica, zelo enostavni uporabniški vmesnik in pregleden izpis znakov na zaslonu pripomorejo, da uporabnik samozavestno in brez strahu uporablja telefon. Glasno zvonjenje bo razveselilo osebe s slabšim sluhom. Dodatna oprema telefona je osnovna VGA-kamera, ki je namenjena nezahtevnim uporabnikom.

Maxcom

Maxcom

Posebej prilagojen za osnovne uporabnike

Mobilni telefon ima vgrajen prostor za telefonski imenik s 300 številkami, možnost povečanja z 250 kontakti pa je omogočena preko kartice SIM. Med uporabnimi dodatnimi funkcijami najdete FM radio, kalkulator in budilko. Za nujne primere je na voljo tipka za klic v sili. V prodajnem kompletu so priložene slušalke in namizno stojalo, ki se hkrati uporablja kot polnilec – telefon se polni tako, da ga zgolj vstavite v nosilec.


Tehnične podrobnosti

Ločljivost zaslona 160 × 128 slikovnih pik
Zadnja kamera 3 MP
Priklop micro USB
Baterija 600 mAh
Dimenzije 106 × 53 × 15 mm
Teža 91 g
Barva črna

Garancija: 2 leti