Gigaset Pametni telefon GS195 siv

Gigaset Pametni telefon GS195 siv

Številka: 100051522141
Partnerska prodaja
Pametni telefon izdelan v Nemčiji Ob naročilu prejmete darilo: brezplačno gravuro z vašim tekstom ali motivom Celoten opis
198,99 €
Vključno z DDV
159 €
-20%
Partner: PSE d.o.o.

Partnerska zaloga 5+ artikli

27.7. - 28.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051522141

Predstavitev

Za ljubitelje oblikovanja – s hrbtno stranjo iz stekla

Gigaset GS195 naredi vtis! Poseben poudarek pri tem v Nemčiji narejenem telefonu ja na zadnji strani, ki je zaokrožena z visokokakovostnim steklom. Zahvaljujoč steklenemu ohišju v dveh različnih barvah ima telefon gladko, elegantno površino ki je še posebej prijetna na otip. Srebrni logotip Gigaset je lasersko vrezan za steklom.

Za neomejene panoramske poglede: in-cell zaslon HDplus ločljivosti

Več kot dvakrat daljši kot širši zaslon, jasen in oster, izjemno svetel skoraj do roba: HD plus zaslon na 6,18" telefonu za popoln užitek pri gledanju. Zaslon je popolnoma brez robov, razen majhne zareze na zgornjem robu, kjer je sprednja kamera, senzor bližine in senzor svetlosti. Na levi in desni strani od zareze je prostor za stalne ikone, kot so čas, raven baterije ali moč signala. To pušča več prostora na zaslonu za klepete, fotografije, videoposnetke in vse drugo, kar je pomembno. 2.5D steklo, ki odbija umazanijo in je odporno na praske zagotavlja, da bo slika ostra tudi po dolgem času.

Impresivna baterija: 4000 mAh baterija s funkcijo hitrega polnjenja

Gigaset GS195 ima 4.000 mAh baterijo s funkcijo hitrega polnjenja. Telefon se še posebej hitro polni, ker je opremljen z USB priključkom tip C. To vam zagotavlja do 475 ur pripravljenosti, do 40 ur poslušanja glasbe, ali do 12 ur gledanja videoposnetkov. Gigaset GS195 podpira tudi USB na poti (OTG), tako lahko priključite zunanje USB naprave ali uporabite telefon kot napajalnik za druge naprave.

Za pametno varnost: ID obraza in senzor prstnega odtisa

Pozabite na zapletena gesla! Senzorji s katerimi je opremljen GS195 vam zagotavljajo varnost, ki je enostavna za uporabo. Izbirate lahko med prepoznavanjem obraza, ki odklene telefon s selfijem, PIN kodo ali večfunkcijskim senzorjem prstnih odtisov. Shranite do pet različnih profilov in odklenite telefon, pokličite ali fotografirajte z enim dotikom.

Za dvojno kakovost slike: 13M in 5M dvojna kamera

Ne glede na to kaj fotografirate – glavna dvojna kamera vam omogoča, da so slike vedno popolne. Nova tehnologija fotografiranja združuje podatke iz obeh kamer za še višjo kakovost slike. Kombinacija obeh kamer omogača, da z uporabo Bokehovega efekta zameglite ozadje in dosežete portretne posnetke z močno poudarjenim glavnim motivom. Način z več barvnimi učinki bo navdušil tudi zahtevne ljubiteljske fotografe.

Za preprosto uporabo: nedotaknjeni operacijski sistem AndroidTM 9.0 Pie

Gigaset GS195 je zasnovan tako, da vam nudi najboljšo izkušnjo – znotraj in zunaj. Novi operacijski sistem AndroidTM 9.0 Pie ponuja daljšo življenjsko dobo baterije, boljše delovanje in stabilnost zahvaljujoč umetni inteligenci. Spremljajte porabo podatkov in omejite dovoljenja za dostop aplikacijam v ozadju. Vsakodnevna komunikacija s telefonom bo sedaj še lažja zaradi novih kontrol za lažjo navigacijo, napredne Bluetooth funkcionalnosti in izboljšane tehnologije kopiranja in lepljenja.Izbira je vaša:

Popoln izgled z ostrim zaslonom in stekleno hrbtno stranjo še dodatno izboljšuje posebna barvna shema telefona GS195. Titanova siva in temno vijolična barva poudarjajo njegov vrhunski videz. Izbrane barve tako spremenijo vaš pametni telefon v eleganten dodatek.

Gigaset GS195 – narejeno v Nemčiji

Gigaset je edino podjetje, ki proizvaja pametne telefone v Nemčiji. To je pomembno in edino logično glede na to, da v proizvodnem obratu v Bocholtu že sedem desetletij izdelujejo sodobne telekomunikacijske rešitve. Z digitalizacijo so ljudje postali bolj mobilni – Gigaset ponuja prave naprave za današnji način komunikacije, kar bo počel tudi v prihodnje. Kot pravi strokovnjaki za komunikacijsko tehnologijo, črpajo iz svojih bogatih izkušenj za ustvarjanje odličnih pametnih telefonov: HD kakovost zvoka, visoki standardi kakovosti in vrhunski dizajn. Dokaz: novi GS195, zdaj že tretji pametni telefon, ki je izdelan v Nemčiji.

Okolje je pomembno

Pri Gigasetu je trajnostno vprašanje v središču – začenši z recikliranjem proizvodnih materialov in vse do tehnoloških inovacij in logističnih procesov. Zdaj je Gigaset GS195 prvič na voljo v embalaži iz travnatih vlaken, ki jo je mogoče reciklirati in kompostirati. Ti viri surovin se hitro obnavljajo in so pridobljeni lokalno. Takšna embalaža proizvaja bistveno manjše emisije CO2, hkrati pa med proizvodnjo porabi manj vode in energije. Poleg lepilne folije za zaščito zaslona so iz notranje embalaže popolnoma odstranili tudi plastiko. To je le prvi korak na dolgi poti k bolj trajnostni proizvodnji. Zato v podjetju Gigaset vsak dan delajo na trajnostnih konceptih za našo skupno prihodnost.