Manta MRL003 Selfie Ring s pokončnim stojalom za telefon

Manta MRL003 Selfie Ring s pokončnim stojalom za telefon

Številka: 3013132
Odlična cena
Svetlobni obroč MRL003 s pokončnim stojalom in držalom za telefon ponese kakovost fotografij in videoposnetkov na višji nivo. Barva svetlobe je nastavljiva, stojalo pa omogoča tudi popolno prilagoditev položaja. Celoten opis
39,90 €
Vključno z DDV
29,90 €
-25%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 3013132

Predstavitev

Manta MRL003 Selfie Ring s pokončnim stojalom za telefon

Manta MRL003 LED svetlobni obroč (Ring Light) je nepogrešljiv pripomoček ob vsaki priložnosti. Je idealna rešitev za ljudi, ki fotografirajo, delajo selfije, pretakajo video v živo (streaming) ali pa se ličijo.

S pomočjo svetilke lahko snemate in fotografirate tudi v neugodnih razmerah in slabših svetlobnih pogojih, fotografije in videi pa bodo še vedno izjemno kakovostni. Prepričajte se sami in ugotovite, kakšne lastnosti ima svetloba. 

Manta MRL003

Postavite svoje svetlobne pogoje!

Obroč ima visoko moč 48 W, svetilka pa oddaja svetlobo s svetilnostjo do več kot 4.000 lumnov. Poleg tega je barvno temperaturno območje svetlobe od 2700 do 5100 kelvinov. Barvna temperatura se uravnava v treh različnih stopnjah: topla, nevtralna in hladna svetloba. Poleg tega ima vsaka svetloba 10 različnih stopenj svetlosti, ki jih lahko prilagajate z enostavnim pritiskom na gumb.

Te funkcije lahko priročno prilagodite z žičnim daljinskim upravljalnikom, ki se nahaja na kablu. Zahvaljujoč tem prednostim lahko MRL003 nastavite tako, da natančno osvetli fotografirano osebo ali predmet v vseh pogojih. 

Manta MRL003

Uporaba kjerkoli in kadarkoli

Zahvaljujoč priloženemu stojalu z nastavljivo višino od 70 do 210 cm in prilagodljivemu nosilcu za telefon, lahko svetlobni obroč uporabljate na več načinov. Lahko ga položite na mizo, ali pa ga, če je stojalo zloženo, pri fotografiranju avtoportretov ali snemanju videoposnetkov držite kar v rokah.

MRL003 je možno vrteti v vse smeri, kar vam omogoča fotografiranje tudi v vodoravnem položaju. To je zelo uporabna funkcija pri fotografiranju izdelkov. Poleg tega se svetilka napaja preko USB priključka, kar omogoča enostavno povezovanje z veliko napravami. Zahvaljujoč temu je svetlobni obroč mobilno orodje, ki ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli! 

Manta MRL003

Tehnične lastnosti

Premer 25,4 cm (10")
Nastavljiva višina stojala do 210 cm
Vrtenje obroča 360°
Vrtenje držala za telefon 360°
Število barv svetlobe 3 (topla, naravna, hladna)
Prilagajanje svetlosti 10 stopenj za vsako barvo
Moč 48 W
Napajanje 5 V
Priklop USB-A
Komplet vsebuje svetlobni obroč, stojalo, držalo za telefon, navodila za uporabo

Garancija: 1 leto