slomart Konzolna mizica 130x30x76 cm trden mangov les

Znamka: slomart Naša številka: 100048147034

Partnerska prodaja

slomart Konzolna mizica 130x30x76 cm trden mangov les

Z našo klasično konzolno mizico lahko svojemu hišnemu dekorju dodate pridih elegance! Izdelana je iz trdnega mangovega lesa, zato bo predstavljala odličen dodatek za vaš notranji prostor. Mizica… Celoten opis

300.11

390,14 € Vključno z DDV
300,11 €
-23%

Naša številka: 100048147034

Predstavitev

Opis artikla

Z našo klasično konzolno mizico lahko svojemu hišnemu dekorju dodate pridih elegance! Izdelana je iz trdnega mangovega lesa, zato bo predstavljala odličen dodatek za vaš notranji prostor. Mizica se lahko uporablja tudi kot stranska mizica, komoda, mizica za hodnik, mizica za pod ogledalo itd.

Ta mizica je izdelana iz trdnega mangovega lesa in ima močno površino, na katero lahko postavite dekorativne stvari, kot so košare s sadjem ali vaze. Močne kovinske noge zagotavljajo stabilnost, trpežnost in trajnost. Mangov les je gost in robusten trden les, ki ima na svoji površini čudovite rjave ali zlate proge in obrise. Vsak korak v postopku izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to ali gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Ima tudi 3 predale in spodnjo polico, ki zagotavljajo veliko prostora za organizirano shranjevanje različnih manjših stvari in ostalih potrebščin, ki jih potrebujete na dosegu roke.

Pomembna opomba: Barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša konzolna mizica edinstvena; dostava je naključna.

  • Barva: Rjava, siva in črna
  • Material: Trden mangov les s kovinskim okvirjem
  • Dimenzije: 130 × 30 × 76 cm (D x Š x V)
  • S 3 predali in spodnjo polico
  • Brušeno, barvano in lakirano

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%