slomart Klubska mizica 60x60x35 cm trden predelan les

Znamka: slomart Naša številka: 100048147065

Partnerska prodaja

slomart Klubska mizica 60x60x35 cm trden predelan les

Ta klubska mizica je prav tako prefinjena, kot tudi stilska, s svojim trdnim predelanim lesom in železnim nogami s prašnim premazom pa zagotavlja starinski in industrijski šarm. Mzica za ob kavč… Celoten opis

88.86

115,51 € Vključno z DDV
88,86 €
-23%

Naša številka: 100048147065

Predstavitev

Opis artikla

Ta klubska mizica je prav tako prefinjena, kot tudi stilska, s svojim trdnim predelanim lesom in železnim nogami s prašnim premazom pa zagotavlja starinski in industrijski šarm.

Mzica za ob kavč je izdelana iz trdnega predelanega lesa, ki je pridobljen iz tramov, tal in podpornih stebrov starih porušenih hiš, zato lahko vsebuje različne tipe lesa, kot so palisander (rožni les), borovina, tikovina, bukovina, hrastovina, cedrovina, mangov les, akacijev les itd. To pomeni, da predelan les ohranja karakteristike teh različnih tipov lesa. Predelan les je že staran, izpostavljen vremenskim vplivom in sušen, zato se ne bo skrčil ali ukrivil. Izjemna ročna izdelava in lepi vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od naslednjega. Stranska mizica je izdelana ročno, vsak korak v procesu izdelave pa je izveden z največjo mero previdnosti, ne glede na to, ali gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Okvir s prašnim premazom prispeva k močni konstrukciji ter industrijskemu šarmu mizice za dnevno sobo. Izdelek je preprost za sestavo.

Pomembna opomba: Barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša klubska mizica edinstvena; dostava je naključna.

  • Material: Površina iz trdnega predelanega lesa in železne noge s prašnim premazom
  • Dimenzije: 60 × 60 × 35 cm (D x Š x V)
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • V celoti ročno izdelano
  • Preprosto čiščenje z vlažno krpo

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%