Greatstore Konzolna mizica 130x40x80 cm trden predelan les

Greatstore Konzolna mizica 130x40x80 cm trden predelan les

Številka: 100065368000
Partnerska prodaja Odprodaja
Z našo konzolno mizico iz trdnega predelanega lesa lahko dekorju v svojih notranjih prostorih dodate pridih rustikalnega čara! Njena trdna površina je stabilna in varna za odlaganje kozarcev, vaz, sadja ter ostalih okraskov. Mizica za hodnik v antičnem stilu je izdelana iz trdnega predelanega lesa, Celoten opis
161,56 €
Vključno z DDV
Partner: Greatstore

Partnerska zaloga zadnji kos

2.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100065368000

Predstavitev

Z našo konzolno mizico iz trdnega predelanega lesa lahko dekorju v svojih notranjih prostorih dodate pridih rustikalnega čara! Njena trdna površina je stabilna in varna za odlaganje kozarcev, vaz, sadja ter ostalih okraskov.

Mizica za hodnik v antičnem stilu je izdelana iz trdnega predelanega lesa, ki je pridobljen iz podrtih dreves, lesenih vagonov, lesa iz čolnov, tramov, tal in podpornih stebrov starih porušenih stavb, zato lahko vsebuje različne vrste lesa, kot so mahagonij, borovina, tikovina, bukovina, hrastovina, cedrovina, mangov les, akacijev les itd. To pomeni, da predelan les ohranja značilnosti teh različnih vrst lesa, v njem pa lahko najdete žeblje, vijake, vdolbine ter ostale nepravilnosti, ki predstavljajo bogato zgodovino lesa in dajejo vsakemu kosu pohištva topel in edinstven videz. Našo konzolno mizico boste zlahka sestavili.

Pomembna opomba: Vzorci lesa in barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša konzolna mizica edinstvena; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les
  • Dimenzije: 130 × 40 × 80 cm (Š x G x V)