Greatstore Konzolna mizica 120x30x80 cm iz trdnega akacijevega lesa

Greatstore Konzolna mizica 120x30x80 cm iz trdnega akacijevega lesa

Številka: 100065359347
Partnerska prodaja Odprodaja
Če iščete kos pohištva s preprostim pridihom retro stila, je ta elegantna konzolna mizica kot nalašč za vas. Narejena je iz trdnega akacijevega lesa in okrašena s kovinskimi ročaji in zapahom v azijskem slogu. Vašemu notranjemu dekorju bo dodala pridih klasičnega šarma. Ta konzolna mizica ima 2 pred Celoten opis
287,79 €
Vključno z DDV
272,87 €
Partner: Greatstore

Razprodano

Številka: 100065359347

Predstavitev

Če iščete kos pohištva s preprostim pridihom retro stila, je ta elegantna konzolna mizica kot nalašč za vas. Narejena je iz trdnega akacijevega lesa in okrašena s kovinskimi ročaji in zapahom v azijskem slogu. Vašemu notranjemu dekorju bo dodala pridih klasičnega šarma. Ta konzolna mizica ima 2 predala in 1 predel z vrati za shranjevanje različnih predmetov. Ta mizica za hodnik bo zagotovo praktičen in privlačen dodatek za vaš dom.

Ta konzolna mizica je večnamenska, kar pomeni, da jo lahko postavite tudi pod ogledalo za ličenje in jo uporabljate kot toaletno mizico. Ta odstavna mizica izžareva prefinjen videz. Narejena je iz trdnega akacijevega lesa z odličnim brušenim, barvanim in lakiranim zaključkom. Poleg tega izjemna izdelava in prelepi vzorci akacijevega lesa zagotavljajo , da je vsak kos pohištva edinstven in malenkost drugačen od naslednjega.

Pomembna opomba: Razlike v barvah in vzorcih lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od naslednjega; dostava je naključna.

  • Material: Trden akacijev les
  • Dimenzije: 120 × 30 × 80 cm (D x Š x V)
  • Z 2 predaloma in 1 predelkom za shranjevanje z vrati
  • S klasičnimi, okrasnimi kovinskimi ročaji in zapahom
  • Finiš: Brušeno, barvano in lakirano
  • OPOZORILO: Za preprečitev prevračanja je treba ta izdelek uporabiti s priloženo napravo za pritrditev na steno
  • Več informacij o tem, kako preprečiti prevračanje pohištva, je na voljo tukaj

    https://bit.ly/3oPJm7e